Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
880 Views

S2600GL4 Baseboard voltage

Hi everyone,

I acquired an Intel S2600GL4 motherboard and it works okay, I can boot the machine to an OS, the BMC works fine but I get a non-critical error after the POST.

Through the BMC I can see that the issue is with "BB +1.35 P1LV CD" sensor reading and instead of having 1.35V it outputs 1.525V.

I was wondering if anybody had an idea why this was happening? I checked the manual from top to bottom and couldn't see much information at all about the error codes. Is that a misconfiguration on my end or a fault with the motherboard?

Best regards

0 Kudos
3 Replies
idata
Community Manager
40 Views

Hello,

 

 

Please let us know the current firmware version the board has.
idata
Community Manager
40 Views

Hi,

Sorry I forgot to put the BIOS revision in the previous post, when I got it the firmware 2.00 was installed, I updated it to the latest 2.06.0002 but the problem persists.

Thanks

idata
Community Manager
40 Views

Hello,

 

 

As long as the server system is healthy there is no reason to be concerned about this report. Now if you have degraded system (blinking green or amber in the front panel) we strongly recommend contacting our support group directly to extract the server system logs and narrow the issue based on that report:

 

 

http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html http://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html

 

 

Another troubleshooting step you can try is updating the firmware forcing the BMC jumper.
Reply