Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Community Manager
1,607 Views

S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

I am working on a server with S5000XVN Motherboard and I have setup the SAS drives as RAID 1. Everytime I reboot the the computer it loses the RAIN configuration and I have to recreat it. Any idea what I need to to to fix this?

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Moderator
1 View

Re: S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

Interesting issue, have you checked for your firmware level on the board ? Latest update is available http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19610&ProdId=2308&lang=eng here. Also, check for the http://www.intel.com/p/en_US/support/category/server/s5000xvn/faq FAQs available here for storage related questions that may give you clues on what you are encountering.

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
1 View

Re: S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

I took your advise and updataed the firmware on the raid bios and that fixed the problem.

Thanks

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
1 View

Re: S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

I've got the same problem :/ update don't solve problem

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
1 View

Re: S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

got the same problem.. the wierd thing is that on the old version of BIOS everything worked just fine... any sugestions?

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
1 View

Re: S5000XVN loses SAS RAID configuration every time I reboot

got the same problem... update's not solving the problem.. the wierd thing is that on the older version of BIOS everything worked just fine...

0 Kudos