Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
CBohl1
Beginner
2,108 Views

Server 2008 R2

Hi I have just migrated to R2 and I am having an issue with my Team.

I can create a team and set a static IP address and all goes well.

I issue is when I restart my DC which is where this team is configured DNS does service does not start.

I get the following error in the event log.

The DNS Server service terminated with the following error:

 

The network is not present or not started.

 

Now I assume this is because the team is not initalized when the service attempts to start.

This Did function correctly using server 2008.

I am using a S5000VSA server board with the latest bios version 98.

I have had a mental breakdown trying to resolve this so your help will be appreciated.

Chris

0 Kudos
6 Replies
Daniel_O_Intel
Employee
53 Views

I see a few issues with teaming and R2 at /message/62326# 62326 http://communities.intel.com/message/62326# 62326 . Does it function properly, if not teamed anymore?

CBohl1
Beginner
53 Views

Hi Dan_O,

At the moment I am using one onf the nics only and it works fine.

I was wondering if there was a way to get the team to start sonner to see if that fixes the issue.

The other thing is the driver I have for Intel website does not state 2008 R3 I can see windows 7.

Could this be the issue?

53 Views

/message/69009# 69009 http://communities.intel.com/message/69009# 69009

please refer this above link

53 Views

may be this link helps you.

/message/69009# 69009 http://communities.intel.com/message/69009# 69009

Thanks,

kamal.

CBohl1
Beginner
53 Views

Hi Dan

Mate I followed that link you provided and came across the latest driver for Windows 7 /2008 R2 x64 and problem is resolved.

Mavric

Daniel_O_Intel
Employee
53 Views

Glad to hear the problem is solved!

Reply