Server Products
Data Center Products including boards, integrated systems, Intel® Xeon® Processors, RAID Storage; and Intel® Xeon® Processors
Announcements
The Intel sign-in experience is changing in February to support enhanced security controls. If you sign in, click here for more information.
4482 Discussions

Started dispatching early initialization modules (PEIM) on

idata
Employee
1,580 Views

I have purchased parts to assemble a server but I can't see anything on screen.

1. Configuration

- Motherboard: S3420GPV

- CPU: i3-550, 3.20 GHz, LGA1156, 73W

- RAM: Kingston KVR1333D3D8R9S/4G

- Power supply: 3A of 5V

 

2. Symptom

 

- LED on board

- CPU fan is running

- Nothing on screen

- LED decoder status

Pre-EFI Initialization (PEI) Core

MSB LSB

 

0xE0 O O O X O X X X

 

I reviewed user guide of motherboard and purchased right parts but I can't make it success.

Would anybody let me know how to solve this problem?

 

Thank you,

 

0 Kudos
2 Replies
Edward_Z_Intel
Employee
307 Views

You're using Registered DIMM (RDIMM). But Core i3-500 series processor only supports Unbuffered DIMM (UDIMM). For more details, see http://www.intel.com/support/motherboards/server/s3420gp/sb/CS-030740.htm Processor compatibility.

AAndr35
Beginner
307 Views

Good day.

The same problem.

Motherboard: S3420GPV

CPU: Xeon X3430

RAM: Kingston KVR1066D3Q8R7S/4GI ECC-Registered

OR

Micron: MT36JSZF51272PZ-1G4F1 ECC-Registered

- Symptom

 

- LED on board

- CPU fan is running

- Nothing on screen

- LED decoder status

Pre-EFI Initialization (PEI) Core

MSB LSB

 

0xE0 O O O X O X X X

anybody know how to solve this problem?

Thank's

Reply