Server Products
Data Center Products including boards, integrated systems, Intel® Xeon® Processors, RAID Storage; and Intel® Xeon® Processors
Announcements
The Intel sign-in experience is changing in February to support enhanced security controls. If you sign in, click here for more information.
4482 Discussions

modular server - modules can't see storage but no errors

JSchm14
Beginner
994 Views

Today I rebooted my modular server.

After booting up all modules tried to boot from pxe because no drives were present.

In the managment console you can see all virtual discs correctly configured and working. All virtual drives are assigned but when you look in the Bios or the Raid-Controller Software there are no drives connected.

Even new created and assigned Virtual Storages won't show up on the Compute Nodes.

The Management Console shows no errors and all self tests light up green.

Is there something I missed or something I could try?

How can I find out what part is not working correctly if all systems report to be working?

Thank you in advance.

0 Kudos
1 Solution
idata
Employee
151 Views

Hello,

Thank you for contacting Intel Technical Support, we have noticed you have the ticket 00974790 opened as " Today I rebooted my modular server...". Our support group will work with you on this, so we will proceed to close this thread. Thank you for your understanding.

faugub_intel 

# iwork4intel

View solution in original post

1 Reply
idata
Employee
152 Views

Hello,

Thank you for contacting Intel Technical Support, we have noticed you have the ticket 00974790 opened as " Today I rebooted my modular server...". Our support group will work with you on this, so we will proceed to close this thread. Thank you for your understanding.

faugub_intel 

# iwork4intel
Reply