Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
DSimo1
Beginner
1,167 Views

newly installed ssd ,545s, is on drive menu in bios, but not on bootable devices menu?

Jump to solution

Problem: newly installed 545s ssd shows up in bios as an installed drive, but does not show up in list of bootable devices. So I can't boot from it. Original hard disc was cloned successfully to the ssd. System is a Dell Optiplex 980 running Windows 7 How can I get it to show up as a bootable device?

0 Kudos

Accepted Solutions
idata
Community Manager
48 Views

Hi dave52,

 

 

Thank you for posting in the Intel® communities.

 

 

I've been informed that you have already received assistance from our support team, and your issue has been solved by connecting the drive in a SATA port and changing the boot priority.

 

 

If you ever have another issue or concern, feel free to open a new thread or to contact us as you did previously.

 

 

Have a nice day.

 

 

Regards,

 

Diego V.

View solution in original post

1 Reply
idata
Community Manager
49 Views

Hi dave52,

 

 

Thank you for posting in the Intel® communities.

 

 

I've been informed that you have already received assistance from our support team, and your issue has been solved by connecting the drive in a SATA port and changing the boot priority.

 

 

If you ever have another issue or concern, feel free to open a new thread or to contact us as you did previously.

 

 

Have a nice day.

 

 

Regards,

 

Diego V.

View solution in original post