Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ThomastheMachine
Beginner
302 Views

Wi-Fi it's gone

Hello!

 

I have a 

ASUSTeK COMPUTER INC. Strix 15 GL503GE

BIOS
Version
GL503GE.316
Date
7/19/2019
MOTHERBOARD
Manufacturer
ASUSTeK COMPUTER INC.
Model
GL503GE
Version
1.0
OPERATING SYSTEM
Edition
Microsoft Windows 10 Home (64 bites)
Version (Build)
1909 (10.0.18363)
 
 
Windows detected an error shortly after turning it on today.
As a result, Wi-Fi disappeared after the restart.
I downloaded the automatic driver update, updated all the software,
uninstalled and reinstalled the software.
But nothing has improved.
The device manager says it can't start by referring to code 10. I hope you can help because it’s a bit annoying.

Device PCI\VEN_8086&DEV_A370&SUBSYS_00348086&REV_10\3&11583659&1&A3 was configured.

Driver Name: netwtw06.inf
Class Guid: {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Driver Date: 03/20/2018
Driver Version: 20.50.0.5
Driver Provider: Microsoft
Driver Section: Install_MPCIEX_GENM2CRF2_9560_AC_2x2_HMC_WINT_64_AC
Driver Rank: 0xFC0001
Matching Device Id: PCI\VEN_8086&DEV_A370&SUBSYS_00348086
Outranked Drivers: oem43.inf:PCI\VEN_8086&DEV_A370&SUBSYS_00348086:00FC0001
Device Updated: true
Parent Device: ACPI\PNP0A08\0

 

 


Thanks:
Thomas

 

0 Kudos
4 Replies
Sebastian_M_Intel
Moderator
280 Views

Hello ThomastheMachine, 

 

Thank you for posting on the Intel® communities.   

 

In order to better assist you, please provide the following: 

 

1. Run the Intel® System Support Utility (Intel® SSU) and attach the report generated:  

  • Open the application, check the "Everything" box, and click on "Scan" to see the system and device information. By default, Intel® SSU will take you to the "Summary View".   
  • Click on the menu where it says "Summary" to change to "Detailed View".   
  • To save your scan, click on "Next", then "Save".   
  • Use the option under the reply window to attach the report to the thread (Drag and drop here or browse files to attach). Please note that only one file can be attached at a time. 


2. Are you having issues with Wi-Fi, Bluetooth, or both? 

3. Is this the original adapter that came pre-installed in your system or have you changed/installed a new adapter recently? 

4. Were you able to have your wireless connection in a normal/expected performance before? If yes, did you make any changes before the issue started?  

 

Regards, 

 

Sebastian M.  

Intel Customer Support Technician.  


ThomastheMachine
Beginner
270 Views

Hi Sebastian!

Thanks for reply.

But problem solved.

I did 2 hard reset it's done


Thomas
VishwasGajawada
Beginner
265 Views

But what about your data then?

 

Sebastian_M_Intel
Moderator
250 Views

Hello ThomastheMachine, 

 

Thank you for your update. 

 

I am glad to hear that you were able to solve the problem, thank you for sharing the fix in the community also. 

 

@VishwasGajawada, if by any chance, you need any assistance or if you have any questions, please open a new thread and include as many details as possible. 

 

I will proceed to close this inquiry, please be aware that this thread will no longer be monitored by Intel.   

 

Regards, 

 

Sebastian M  

Intel Customer Support Technician  


Reply