Analyzers
Talk to fellow users of Intel Analyzer tools (Intel VTune™ Profiler, Intel Advisor)
4990 Discussions

VTune 2022 instrumentation doesn't provide results despite being linked with pthreads and ld libs

alexanderv
Beginner
2,425 Views

Hi 

I am trying to profile my application with VTune 2022.

I do it with attach option for both GUI and CLI.

I have instrumented my code and successfully built it.

My code consists of several libs both dynamic and static and I link  necessary VTune libs to every my lib in interest.

Every time when I get analysis reports it is missing instrumentation data.

What could be possible reasons for such missing?

Thanks

0 Kudos
28 Replies
Jeffrey_R_Intel1
Employee
487 Views

Hello Alexander,

Since your issue is resolved, can we close this issue?

Thank you.


0 Kudos
alexanderv
Beginner
476 Views

Hi @Jeffrey_R_Intel1 

It start to work in reproducer but I want to make it working in real code.

Right now I get the next error 

alexanderv_1-1655982522167.png

 

Of course I have ensured these env variables are set and visible from my application and app is linked with dl and pthread libs:

swuser@x1-ab6:~/alexv/cmp/xswitch$ ldd ./build/X1/bin/xsw-test-server
linux-vdso.so.1 (0x00007fff639b3000)
libpthread.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0 (0x00007f9e123fc000)
libthrift-0.9.2.so => /usr/local/lib/libthrift-0.9.2.so (0x00007f9e1214b000)
libjsoncpp.so.1 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libjsoncpp.so.1 (0x00007f9e11f19000)
libdl.so.2 => /lib/x86_64-linux-gnu/libdl.so.2 (0x00007f9e11d15000)
libmnl.so.0 => /lib/x86_64-linux-gnu/libmnl.so.0 (0x00007f9e11b0f000)
libm.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libm.so.6 (0x00007f9e11771000)
libc.so.6 => /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6 (0x00007f9e11380000)
/lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x00007f9e14b4c000)
libssl.so.1.0.0 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssl.so.1.0.0 (0x00007f9e11118000)
libcrypto.so.1.0.0 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcrypto.so.1.0.0 (0x00007f9e10cd4000)
libstdc++.so.6 => /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libstdc++.so.6 (0x00007f9e1094b000)
libgcc_s.so.1 => /lib/x86_64-linux-gnu/libgcc_s.so.1 (0x00007f9e10733000)

Alexander 

0 Kudos
Jeffrey_R_Intel1
Employee
468 Views

Hello Alexander,

I have been unable to reproduce this issue.

From your screenshot, it appears you are running the VTune Profiler GUI on a Windows system with the a long path to the project directory, and attaching to a process on a remote Linux system.


Can you consistently reproduce this problem?

If so, please exit and restart the VTune GUI from a command prompt with the following steps (you may have to adjust the path to match your installation):

"\Program Files (x86)\Intel\oneAPI\vtune\2022.2.0\vtune-vars.bat"

vtune-gui --project-path="\VTuneData"


and rerun your data collection.

Thank you.


0 Kudos
alexanderv
Beginner
459 Views

Hi @Jeffrey_R_Intel1 

It is still the same :

alexanderv_0-1656234943295.png

and I still can't see __itt tasks or frames

 

Thanks,

Alexander

0 Kudos
Jeffrey_R_Intel1
Employee
379 Views

Hello Alexander,

Are you still seeing this issue? If so, Please attach the full results directory (.zip or .tar).

Thank you.


0 Kudos
Jeffrey_R_Intel1
Employee
359 Views

Hello Alexander,

If you are still seeing this issue, please attach a .tar or .zip of the full results directory.

Thank you.


0 Kudos
Jeffrey_R_Intel1
Employee
355 Views

Hello Alexander,

If you are still seeing this issue, please attach a .tar or .zip of the full results directory.

If I do not hear from you by the end of the week, I will assume that this is no longer an issue for you and close the case from Intel's perspective (it will remain open in the community forum, but unmonitored from Intel).

Thank you.


0 Kudos
Jeffrey_R_Intel1
Employee
342 Views

Hello Alexander,

Since I have not received any responses lately, I am closing this case from Intel's perspective. It will remain open in the community forum, but unmonitored from Intel.

Thank you.


0 Kudos
Reply