Analyzers
Support for Analyzers (Intel VTune™ Profiler, Intel Advisor, Intel Inspector)
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
4679 Discussions

Problem with MPI Snapshot Performance

JEANMASSON__Guillaum
439 Views

Hello,

I am trying to use MPI Performance Snapshot 2017 and I get this error :

python: symbol lookup error: /opt/tools/intel/studio/2017/itac/2017.3.030/intel64/slib/libmps.so: undefined symbol: PMPI_Initialized

I am using Intel mpi/17, intel/17.0.4, and python/2.7.8.

Can you help me ?

 

0 Kudos
4 Replies
Dmitry_P_Intel1
Employee
439 Views

Hello,

Neither MPS (EOLed) nor APS (its follower) cannot gracefully work with MPI bindings from python. We know about the problem and plan to fix it in upcoming releases of APS but I cannot get any particular date now. Will keep you posted.

Thank you, Regards, Dmitry

 

Rajeev_A_Intel
Employee
439 Views

Is this issue fixed? I am facing the same issue. Tried multiple ways.

mpirun -n 7 /glob/development-tools/parallel-studio/vtune_amplifier/bin64/aps -r=./vtune python face_detection_v8.py

OR

mpiexec -aps -n 7 python face_detection_v8.py

Shaikh__Samir
Beginner
197 Views

Is this issue fixed?

Or 

do we have another alternative way to do it?

 

Regards,

Samir Shaikh

Vladimir_R_Intel
Employee
162 Views

Hi Samir,

no, the issue is not fixed. Probably you can try VTune as some alternative.

 

BR,

Vladimir

Reply