Intel® Collaboration Suite for WebRTC
Community support and discussions on the Intel® Collaboration Suite for WebRTC (Intel® CS for WebRTC).
1136 Discussions

Error while starting server and connection v3.3

Bipin_Kesharwani
Beginner
405 Views

Hi,

I am facing following error after installing Intel CS for WebRTC 3.3 on CentOS Linux release 7.3.1611 (Core) 

$ bin/start-all.sh
starting nuve, stdout -> /home/bipin/Release-v3.3/logs/woogeen-nuve.stdout
starting cluster-manager, stdout -> /home/bipin/Release-v3.3/logs/woogeen-cluster-manager.stdout
2017-03-09 11:17:44.950  - INFO: AmqpClient - Connecting to rabbitMQ server: { host: 'localhost', port: 5672 }
2017-03-09 11:17:44.967  - INFO: AmqpClient - Connection to rabbitMQ server error { [Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:5672]
  code: 'ECONNREFUSED',
  errno: 'ECONNREFUSED',
  syscall: 'connect',
  address: '127.0.0.1',
  port: 5672 }

==On same machine I am getting following error on Firefox 45.7============

Run SocketIO sample!! localhost:3001:43:9
POST 
XHR 
http://localhost:3001/createToken/ [HTTP/1.1 503 Service Unavailable 5ms]
ERROR: server connection failed: invalid token woogeen.sdk.js:8:11752

What could be reason ? Probably I am missing something, please help.

Thank you.

0 Kudos
9 Replies
Li__Guangming
New Contributor I
405 Views

I used the 3.3 version also have this problem, some people know how to solve?

Lei_Z_Intel1
Employee
405 Views

Have you run init-all.sh --deps firstly?

Li__Guangming
New Contributor I
405 Views

Already running init-all.sh --deps

Naresh_R_1
New Contributor I
405 Views

Check if rabbitmq-server started

 

service rabbitmq-server status

Thanks

Naresh

Li__Guangming
New Contributor I
405 Views

[root@localhost bin]# service rabbitmq-server status
Status of node rabbit@localhost ...
[{pid,2731},
 {running_applications,
     [{rabbitmq_management,"RabbitMQ Management Console","3.6.5"},
      {rabbitmq_web_dispatch,"RabbitMQ Web Dispatcher","3.6.5"},
      {webmachine,"webmachine","1.10.3"},
      {mochiweb,"MochiMedia Web Server","2.13.1"},
      {rabbitmq_management_agent,"RabbitMQ Management Agent","3.6.5"},
      {rabbit,"RabbitMQ","3.6.5"},
      {os_mon,"CPO  CXC 138 46","2.2.14"},
      {ssl,"Erlang/OTP SSL application","5.3.3"},
      {public_key,"Public key infrastructure","0.21"},
      {crypto,"CRYPTO version 2","3.2"},
      {amqp_client,"RabbitMQ AMQP Client","3.6.5"},
      {rabbit_common,[],"3.6.5"},
      {inets,"INETS  CXC 138 49","5.9.8"},
      {mnesia,"MNESIA  CXC 138 12","4.11"},
      {compiler,"ERTS  CXC 138 10","4.9.4"},
      {xmerl,"XML parser","1.3.6"},
      {syntax_tools,"Syntax tools","1.6.13"},
      {asn1,"The Erlang ASN1 compiler version 2.0.4","2.0.4"},
      {ranch,"Socket acceptor pool for TCP protocols.","1.2.1"},
      {sasl,"SASL  CXC 138 11","2.3.4"},
      {stdlib,"ERTS  CXC 138 10","1.19.4"},
      {kernel,"ERTS  CXC 138 10","2.16.4"}]},
 {os,{unix,linux}},
 {erlang_version,
     "Erlang R16B03-1 (erts-5.10.4) [source] [64-bit] [smp:4:4] [async-threads:64] [hipe] [kernel-poll:true]\n"},
 {memory,
     [{total,114106384},
      {connection_readers,510072},
      {connection_writers,280552},
      {connection_channels,766200},
      {connection_other,850968},
      {queue_procs,917880},
      {queue_slave_procs,0},
      {plugins,2265704},
      {other_proc,19315168},
      {mnesia,131664},
      {mgmt_db,6076208},
      {msg_index,67336},
      {other_ets,2002664},
      {binary,47345696},
      {code,27158116},
      {atom,992409},
      {other_system,5425747}]},
 {alarms,[]},
 {listeners,[{clustering,25672,"::"},{amqp,5672,"::"}]},
 {vm_memory_high_watermark,0.4},
 {vm_memory_limit,1547108352},
 {disk_free_limit,50000000},
 {disk_free,31858630656},
 {file_descriptors,
     [{total_limit,924},
      {total_used,20},
      {sockets_limit,829},
      {sockets_used,18}]},
 {processes,[{limit,1048576},{used,679}]},
 {run_queue,0},
 {uptime,21399},
 {kernel,{net_ticktime,60}}]

 

Lei_Z_Intel1
Employee
405 Views

Seems RabbitMQ works well. Any firewall policy prevent you access localhost:5672?

Li__Guangming
New Contributor I
405 Views

Has closed the firewall。。。。

Lei_Z_Intel1
Employee
405 Views

Seems Guangming's issue is about remote accessing rabbitMQ with guest user, which has been resolved in topic https://software.intel.com/en-us/forums/intel-collaboration-suite-for-webrtc/topic/720316.

Hi.  Bipin Kesharwani

Has your problem resolved with single MCU deployment? Have you run init-all.sh --deps to make sure rabbitMQ started before start-all.sh?

Best wishes,

Zhai Lei

Bipin_Kesharwani
Beginner
405 Views

Hi,

Thanks all for the help and sorry for very late reply. Rabbitmq was not present in the system, installing it solved the issue.

Best Regards,
Bipin Kesharwani

Reply