Intel® Distribution of OpenVINO™ Toolkit
Community support and discussions about the Intel® Distribution of OpenVINO™ toolkit, OpenCV, and all things computer vision-related on Intel® platforms.
6018 Discussions

Building from source code, where is the model_optimizer?

TonyWong
Beginner
330 Views

Dear OpenVino Guru,

 

Hi, for some reason, I have to use the latest source code. Thus following this page:

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000057448/software/development-software.htm...

I've made the final import work on my local machine.

 

However, following the official way we have mo_command as 

 

mo_command = f"""/opt/intel/openvino_2021/deployment_tools/model_optimizer/mo.py \
               ....
 
I do have found the mo.py file: 
Tony@MV:~$ find ~/openvino/ -name mo.py
/home/tony/openvino/tools/mo/openvino/tools/mo/mo.py
 
But trying that file does not work actually.
 
Please help me out. 
Thanks a lot.
 
Tony
Labels (1)
0 Kudos
1 Solution
Peh_Intel
Moderator
308 Views

Hi TonyWong,


I observed that the Model Optimizer is being moved from model-optimizer/... to  tools/mo/... in openvino master branch which is the same as what you’ve found.


Can you share more information with us regarding your not working mo.py?


On a separate note, may I know when did you clone the openvino master branch? As I noticed that the Model Optimizer was updated 2 days ago.



Regards,

Peh 


View solution in original post

3 Replies
Peh_Intel
Moderator
309 Views

Hi TonyWong,


I observed that the Model Optimizer is being moved from model-optimizer/... to  tools/mo/... in openvino master branch which is the same as what you’ve found.


Can you share more information with us regarding your not working mo.py?


On a separate note, may I know when did you clone the openvino master branch? As I noticed that the Model Optimizer was updated 2 days ago.



Regards,

Peh 


TonyWong
Beginner
304 Views

Thanks for replying , Mr. Peh.

You can mark this post as solved.

 

I've read through the source code and figured it out. (code within 2 days.)

 

Need also run the installation script under mo folder.

 

Best wishes.

Tony

Peh_Intel
Moderator
301 Views

Hi Tony,


Glad to hear that. Thank you for confirming the issue is resolved.


This thread will no longer be monitored since this issue has been resolved. If you need any additional information from Intel, please submit a new question.



Regards,

Peh


Reply