Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
57 Views

GetAvailableDevices and seg fault on exit

Hello,

I recently updated to 2019 R2 and started experimenting with the new Core API. One problem I've noticed is that calling GetAvailableDevices leads to a seg fault when the program exits. This happens in the hello_query_device sample, but also in a trivial C++ application that only constructs a Core object and calls that function. It happens in Release mode only, making debugging difficult. I am on CentOS 7.

Can anyone else reproduce this, or provide any insights?

Thanks!

0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Employee
57 Views

Hi,

Could you please provide more information?

1. What setup devices do you have in your system? E.g. GPU + installed driver, FPGA + BSP + OpenCL RTE, VPU devices?

2. Could you please take plugins.xml file located at the same folder as libinference_engine.so and remove plugins from this file one by one? I suppose after certain removed plugin the SEGFAULT at the end will disappear. It means we have issue with particular plugin and it's environment. 

 

Thanks,

Ilya.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
57 Views

Thanks Ilya. Indeed if I take the GPU plugin out of plugins.xml the seg fault disappears.

This is a pretty barebones CentOS 7 VM, and I doubt I installed the necessary opencl driver, so that is probably the cause.

0 Kudos
Highlighted
Moderator
57 Views

Hi dangu,

We tried this issue and can't reproduce it, could you send us the instruction how to reproduce it?

Sorry for the delay, I will wait for several days and if not get any response, I will close our internal ticket and assume your issue is solved.

Mark Liu

0 Kudos
Highlighted
Beginner
57 Views

Thanks, Mark. This does not seem to be happening in 2020 R1, I would go ahead and close it.

0 Kudos