Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
23 Views

I am having the issue in OpenVINO 2019R1. classification_sample but classification_sample -d HETERO:FP

[***** openvino_test]$ classification_sample -m squeezenet1.1.xml -i $IE_INSTALL/demo/car.png -d HETERO:FPGA,CPU
[ INFO ] InferenceEngine:
API version ............ 1.6
Build .................. custom_releases/2019/R1.1_28dfbfdd28954c4dfd2f94403dd8dfc1f411038b
[ INFO ] Parsing input parameters
[ INFO ] Files were added: 1
[ INFO ] /opt/intel/openvino/deployment_tools/demo/car.png
[ INFO ] Loading plugin

API version ............ 1.6
Build .................. heteroPlugin
Description ....... heteroPlugin
[ INFO ] Loading network files:
squeezenet1.1.xml
squeezenet1.1.bin
[ INFO ] Preparing input blobs
[ WARNING ] Image is resized from (787, 259) to (227, 227)
[ INFO ] Batch size is 1
[ INFO ] Preparing output blobs
[ INFO ] Loading model to the plugin
FAILED to read auto-discovery string at byte 44. Full auto-discovery string value is 17 c12babe577632f8d6172495d8daa78017e42fb2a pac_a10 0 0 2 1024 0 4294967296 4294967296 8589934592 0 7 DLA_VERSION_4_4x2x16x64_fp11_sb18823_i1_actk8_poolk8_owk8_image224x224 0 128 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 bias_reader 256 128 0 0 1 0 1 0 2 2 1 8 2 1 8 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 config_reader 512 128 0 0 1 0 1 0 2 2 1 8 0 0 4 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 filter_reader 768 256 0 0 1 0 1 0 6 2 1 8 2 1 8 0 0 4 0 0 4 0 0 4 0 0 4 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 input_reader 1024 128 0 0 1 0 1 0 4 2 1 8 2 1 8 0 0 4 0 0 4 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 output_writer 1280 128 0 0 1 0 1 0 2 2 1 8 2 1 8 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0 perf_writer 1536 128 0 0 1 0 1 0 1 2 1 8 0 0 1 1 1 3 1 1 1 0
acl_hal_mmd.c:1393:assert failure: Failed to initialize kernel interfaceclassification_sample: acl_hal_mmd.c:1393: l_try_device: Assertion `0' failed.
Aborted (core dumped)

 

link:https://software.intel.com/en-us/forums/computer-vision/topic/808441#comment-1940333

I install the right one ,not the runtime ,so I don't have /opt/altera/aocl-pro-rte/aclrte-linux64.

and here is my init_openvino.sh

source /home/jiangjn/tools/inteldevstack/init_env.sh
export CL_CONTEXT_COMPILER_MODE_ALTERA=3
export CL_CONTEXT_COMPILER_MODE_INTELFPGA=3
export INTELFPGAOCLSDKROOT="/home/jiangjn/tools/inteldevstack/intelFPGA_pro/hld"
export ALTERAOCLSDKROOT="\$INTELFPGAOCLSDKROOT"
export AOCL_BOARD_PACKAGE_ROOT="/home/jiangjn/tools/inteldevstack/a10_gx_pac_ias_1_2_pv/opencl/opencl_bsp"
/home/jiangjn/tools/inteldevstack/a10_gx_pac_ias_1_2_pv/opencl/opencl_bsp/linux64/libexec/setup_permissions.sh
source /home/jiangjn/tools/inteldevstack/intelFPGA_pro/hld/init_opencl.sh
export IE_INSTALL="/opt/intel/openvino/deployment_tools"
source /opt/intel/openvino/bin/setupvars.sh
export PATH=$PATH:/home/jiangjn/inference_engine_samples_build/intel64/Release
alias mo="python3.6 \$IE_INSTALL/model_optimizer/mo.py"

 

0 Kudos
6 Replies
Highlighted
Beginner
23 Views

Snipaste_2019-06-11_15-54-23.png

0 Kudos
Highlighted
Beginner
23 Views

Snipaste_2019-06-11_15-54-23.png

0 Kudos
Highlighted
Employee
23 Views

Dear junning, jiang,

Are you using a supported FPGA board ? Which FPGA kit are you using ?

Thanks,

Shubha

 

0 Kudos
Highlighted
Beginner
23 Views

this my board

Board Management Controller, microcontroller FW version 26889
Last Power Down Cause: POK_CORE
Last Reset Cause: None
//****** FME ******//
Object Id                     : 0xEF00000
PCIe s:b:d:f                  : 0000:5E:00:0
Device Id                     : 0x09C4
Socket Id                     : 0x00
Ports Num                     : 01
Bitstream Id                  : 0x123000200000185
Bitstream Version             : 0x562A00030201
Pr Interface Id               : 69528db6-eb31-577a-8c36-68f9faa081f6

0 Kudos
Highlighted
Beginner
23 Views

I have the same issue.   link:https://software.intel.com/en-us/forums/computer-vision/topic/808441

I install the dev(18.2GB) ,not the runtime(200MB) ,so I don't have /opt/altera/aocl-pro-rte/aclrte-linux64. 

and here is my init_openvino.sh

how can i do to solve this problem

source ***/tools/inteldevstack/init_env.sh
export CL_CONTEXT_COMPILER_MODE_ALTERA=3
export CL_CONTEXT_COMPILER_MODE_INTELFPGA=3
export INTELFPGAOCLSDKROOT="***/tools/inteldevstack/intelFPGA_pro/hld"
export ALTERAOCLSDKROOT="\$INTELFPGAOCLSDKROOT"
export AOCL_BOARD_PACKAGE_ROOT="***/tools/inteldevstack/a10_gx_pac_ias_1_2_pv/opencl/opencl_bsp"
***/tools/inteldevstack/a10_gx_pac_ias_1_2_pv/opencl/opencl_bsp/linux64/libexec/setup_permissions.sh
source***/tools/inteldevstack/intelFPGA_pro/hld/init_opencl.sh
export IE_INSTALL="/opt/intel/openvino/deployment_tools"
source /opt/intel/openvino/bin/setupvars.sh
export PATH=$PATH:***/inference_engine_samples_build/intel64/Release
alias mo="python3.6 \$IE_INSTALL/model_optimizer/mo.py"

 

0 Kudos
Highlighted
Employee
23 Views

Dear junning, jiang

The error message is because you aren't using the right version of OpenCL RTE.  You should install the version that comes with OpenVINO, 18.1.1. 

The fact that R5 works fine, means that you still have OpenCL RTE 17.1.1 installed.   You need to uninstall the old version and cleanly install the new one.

Hope it helps and sorry it took so long for me to respond.

Thanks for using OpenVino !

Shubha

 

0 Kudos