Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
12 Views

Intel Xeon server hangs & reboots during ffmpeg tool installation

I have enabled QSV with reference of the streambuilder's enabling-iqsv documentation (http://streambuilder.pro/docs/requirements/enabling-iqsv/).

I have installed ffmpeg with `--enable-nonfree --enable-libmfx` configurations, configuration command was successfully done.Then, I invoke `make` and our server gets hanged in few seconds and it will gets rebooted automatically. its seems that it would be compilation issue.

MACHINE DETAILS : 

Server : Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1285 v4 3.50GHz w/ Supermicro X10SLH-F

Kernel : Linux 3.10.0-229.1.2.44985.MSSr7.el7.centos.x86_64 #1 SMP Wed Nov 9 16:26:25 PST 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

./configure --prefix="/usr/ffmpeg" --extra-cflags="-I$HOME/ffmpeg_build/include" --extra-ldflags="-L$HOME/ffmpeg_build/lib" --bindir="$HOME/bin" --pkg-config-flags="--static" --enable-nonfree --enable-libmfx
make 
--- SIGCHLD {si_signo=SIGCHLD, si_code=CLD_EXITED, si_pid=2068, si_status=0, si_utime=0, si_stime=0} ---
rt_sigreturn()                          = 2068
rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, [HUP INT QUIT TERM XCPU XFSZ], NULL, 8) = 0
rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], NULL, 8) = 0
stat("libavcodec/intrax8dsp.o", {st_mode=S_IFREG|0644, st_size=82840, ...}) = 0
stat("libavcodec/ituh263dec.o", 0x7ffff86affb0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
stat("libavcodec/ituh263dec.c", {st_mode=S_IFREG|0644, st_size=38617, ...}) = 0
rt_sigprocmask(SIG_BLOCK, [HUP INT QUIT TERM XCPU XFSZ], NULL, 8) = 0
vfork()                                 = 2072
rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], NULL, 8) = 0
wait4(-1, CC libavcodec/ituh263dec.o
 
0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Moderator
12 Views

Hi Pooravasan,

This is more like a FFmpeg issue, could you submit the same question to http://trac.ffmpeg.org/?

Mark

0 Kudos