Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

External Links not working

Jump to solution

Hi,

I have app made in Construct 2. In the app preview on xdk, the external links are working fine. But after build and installed the apk on my mobile, the external links are not working anymore.

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution
Arwin_M_
New Contributor I
166 Views
9 Replies
Swati_S_Intel1
Employee
166 Views

Do you have whitelisting options set properly? What kind of external link are not working for you? See this article for how to set whitelisting rules in Intel XDK.

Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

Hi this is my settings look like, I'm not sure where I have errors here. nav_0.JPG

Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

Up please!

Swati_S_Intel1
Employee
166 Views

Can you post the code you are using to open the external link (or send the project zip via PM)?

 

Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

This is my code in construct 2. It's working in intel xdk app preview on my mobile. But not working after the build or apk is installed on device.. Thanks!

meh_0.JPG

Anusha_M_Intel1
Employee
166 Views

@Arwin, I don't see your code anywhere. I only see an image of your app UI.

Could you respond with the code snippet? Or if possible, message a zipped version of your project via PM (Send author a message).

Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

I use construct 2 and that's the code above I posted.

Arwin_M_
New Contributor I
166 Views

I believe it has nothing to do with the code because in the "app preview" the external links are working.

Arwin_M_
New Contributor I
167 Views
Reply