Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Qun_L_
Beginner
246 Views

can't recognize script as executable file.

Jump to solution

Hi,

I have installed the Vtune in a new computer, but it showed:

amplxe: Error: File "/home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar" is not an executable binary.

It works well in my previous computer, does anyone knows this problem?

Thank you.

 

0 Kudos
1 Solution
246 Views

Please run:

chmod 755 /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar

Regards, Katya

View solution in original post

9 Replies
246 Views

Hello,

Please check `ls -g /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar` command output and make sure the file has executable bit ON for owner and group at least.

Regards, Katya

Qun_L_
Beginner
246 Views

ekaterina-logovskaya (Intel) wrote:

Hello,

Please check `ls -g /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar` command output and make sure the file has executable bit ON for owner and group at least.

Regards, Katya

 

Hi Katya,

Thank you for this. I have thought about a bit of this, I am newer for ubuntu, so if it is not ON, how should I do for making this ON to this file?

Thank you.

247 Views

Please run:

chmod 755 /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar

Regards, Katya

View solution in original post

Qun_L_
Beginner
246 Views

ekaterina-logovskaya (Intel) wrote:

Please run:

chmod 755 /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar

Regards, Katya

 

Hi Katya,

Thank you so much for your help, it works now :)

Qun_L_
Beginner
246 Views

ekaterina-logovskaya (Intel) wrote:

Please run:

chmod 755 /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar

Regards, Katya

 

Hi Katya,

DO you know this problem?

It works well when I run spec using amplxe-cl, but it did not output csv file, which I have defined it in script, but this can work in my previous computer.

This is the script:

/opt/intel/vtune_amplifier_xe_2016/bin64/amplxe-cl --collect custom-analysis-0 -follow-child -target-duration-type=short -allow-multiple-runs -no-analyze-system -data-limit=100 -result-dir=/home/foo/intel/MyAmplifierProjects/intel_test3/astar  -- /home/foo/SPEC/QUN/SPEC/cpu2006/scripts/runastar
/opt/intel/vtune_amplifier_xe_2016/bin64/amplxe-cl -report summary -format csv -report-output=/home/foo/intel/MyAmplifierProjects/intel_test3/astar -r /home/foo/intel/MyAmplifierProjects/intel_test3/astar

Thank you.

246 Views

Hello,

I see that you use custom analysis.

Please make sure the "custom-analysis-0.cfg" is available on the new system in the `$HOME/.intel/amplxe/analysis_type` location.

Regards, Katya

 

Qun_L_
Beginner
246 Views

ekaterina-logovskaya (Intel) wrote:

Hello,

I see that you use custom analysis.

Please make sure the "custom-analysis-0.cfg" is available on the new system in the `$HOME/.intel/amplxe/analysis_type` location.

Regards, Katya

 

 

Thank you, I have solved this problem.

Have a nice day.

246 Views

Good to know! Thanks for letting us know ;-)

Regards, Katya

liu__kevin
Beginner
246 Views

ekaterina-logovskaya (Intel) wrote:

Hello,

Please check `ls -g /home/SPEC/cpu2006/scripts/runastar` command output and make sure the file has executable bit ON for owner and group at least.

Regards, Katya

 

Hi Katya,

can you help me with this problem?

https://software.intel.com/en-us/forums/intel-vtune-amplifier-xe/topic/697113

thank you.

Reply