Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
XJia1
Novice
1,652 Views

Can not start up QuickAssist adapter on CentOS 7

Jump to solution

Hi Everyone,

I am testing QuickAssist for SSL usage.

I have a QuickAssist 8950 adapter and installed on Dell R630.

I followed this document for installation:

https://01.org/sites/default/files/page/330750-005_qat_gsg.pdf https://01.org/sites/default/files/page/330750-005_qat_gsg.pdf

I added intel_iommu=off on GRUB2 and restart the server and the QAT driver installed without error.

But when comes to systemctl start qat_service, it reported can not start up the adapter, the messages as the following:

Thanks.

0 Kudos

Accepted Solutions
XJia1
Novice
49 Views

I post this question on QAT_Engine project on Github and the problem solved with update the current version of FW and BIOS of the server.

Full detail can be found:

https://github.com/intel/QAT_Engine/issues/41 Can not start up QuickAssist adapter on CentOS 7 · Issue # 41 · intel/QAT_Engine · GitHub

For others reference.

Thanks.

View solution in original post

5 Replies
idata
Community Manager
49 Views

Hi XuanJia,

 

 

Thank you for posting in Wired Communities. For support regarding Quickassist adapter in which you follow the instruction guide of

 

https://01.org/sites/default/files/page/330750-005_qat_gsg.pdf , you may post your inquiry at the community forum at https://01.org/community for them to better assist you. Thank you.

 

 

Regards,

 

Sharon

 

idata
Community Manager
49 Views

Hi XuanJia,

 

 

Thank you for the update.

 

 

Regards,

 

Sharon

 

XJia1
Novice
50 Views

I post this question on QAT_Engine project on Github and the problem solved with update the current version of FW and BIOS of the server.

Full detail can be found:

https://github.com/intel/QAT_Engine/issues/41 Can not start up QuickAssist adapter on CentOS 7 · Issue # 41 · intel/QAT_Engine · GitHub

For others reference.

Thanks.

View solution in original post

idata
Community Manager
49 Views

Hi XuanJia,

 

 

Thank you for sharing the information and glad the issue is fixed.

 

 

Regards,

 

Sharon