Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Community Manager
1,885 Views

DG41RQ

I have bought a DG41 RQ motherboard. I have set it up with a core 2 duo E7500,Seagate 320 gb sata.Every thing works right except

1)Internet stops after 2-4 hours .It is a 100mbps connection.after problem it shows 1 gbps connection

2)During boot it beeps 2 times

Tags (1)
0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Community Manager
91 Views

Hi Sumanta

1 Two beeps is normal on the 4th Series.

2 What BIOS version do you have?

3 What LAN drivers do you have? Did you install the ones from the CD or from Intel Web site?

Is probably best if you install the latest drivers from the Intel Web site.

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=... http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Desktop+Boards&ProductLine=...

4 What operating system do you have? And service pack?

Regards

Span1shUk

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
91 Views

I dont how to check the bios version. The net worket for about 60minutes but again it stopped . I have windows XP Sp2. Please help

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
91 Views

I had the same problem before. It can be quickly fixed by updating your LAN driver.

Go to system properties>>Hardware>> device manager>> Click netwowk adapters>> go to "Realtek PCIe GBE family controller" properties>> click "driver" tab>> then update driver. This would take a minute or two and then everything will be good.

And the two beeping sounds at boot up is normal for this model.

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
91 Views

SORRY GUYS!

I GOT THE ANSWER TO THE PROBLEM FOR STOPPAGE OF INTERNET..

iT'S XP'S GENERIC HOST FOR WIN32 SVCHOST.EXE PROBLEM

SO i UPGRADED TO VISTA X64 ULTIMATE AND SOLVED THE PROBLEM

0 Kudos