Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
PTool
Beginner
256 Views

When I try to connect via a hardwired connection my speed appears to be capped below 100Mbps. Other devices connected to the network get twice that. I've updated the drivers & determined that the hardware within my network supports Gigabit speeds.

I have attached the file you request for troubleshooting. Thank you.

0 Kudos
3 Replies
AlHill
Super User
51 Views

Did you check your cables? Did you check any switches in the path to the router?

 

Doc

CrisselleF_C_Intel
Moderator
51 Views

Hello PTool, 

 

Thank you for posting in Intel Ethernet Communities. 

 

We'd like to follow up the requested information for us to further check on your query.

 

Additionally, kindly double check the established connection speed in the settings of your system: Network and Internet Settings; View your Network Properties and scroll down to Link speed (Receive/Transmit).

 

Have you also tried the latest driver provided by your manufacturer?

 

We look forward to your response.

 

Best regards,

Crisselle C

Intel® Customer Support

A Contingent Worker at Intel

CrisselleF_C_Intel
Moderator
51 Views

Hello PTool,

 

Good day!

 

We'd like to inform you that we will now proceed in closing this request since we haven't received any response from our follow up. Feel free to post a new question in case you have any other assistance needed in the future.

 

Best regards,

Crisselle C

Intel® Customer Support

A Contingent Worker at Intel

Reply