Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
810 Views

Freeze frame with frame buffer

Hi,  

I'm using frame buffer to freeze, that is clearing the GO bit of the writer of frame buffer, and it turned out clean, and I released the freeze(setting the GO bit), the screen returned to normal without flickering. The dataflow is like this, CVI->FB->CVO. 

But when I used the dataflow which I have uploaded as the attachment, the freeze turned out to be fine, but when I released the frame buffer(setting GO bit), I noticed the screen just flickered a little and returned to normal. 

So can someone give me a hint on this ? Is it not appropriate to freeze frame with frame buffer? Thanks a lot!
0 Kudos
3 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
59 Views

sorry, because of some network problem, I will upload the dataflow soon later

Altera_Forum
Honored Contributor I
59 Views

Hi, 

 

Make sure you tick the check box "discard invalid frames/fields" in the vfb. 

Otherwise, the incomplete frame stuck between the CVI and the VFB during the freeze will be propagated when you restart the frame buffer and the output will glitch.
Altera_Forum
Honored Contributor I
59 Views

 

--- Quote Start ---  

Hi, 

 

Make sure you tick the check box "discard invalid frames/fields" in the vfb. 

Otherwise, the incomplete frame stuck between the CVI and the VFB during the freeze will be propagated when you restart the frame buffer and the output will glitch. 

--- Quote End ---  

 

 

Hi, vgs 

 

Thx for your reply. Yes, I have ticked the check box "discard invalid frames/fileds" in the vfb. But it still flickered. I am out right now, I will upload some snaps of my configuration later. Thx again for help.
Reply