Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
595 Views

Intel HD 630 green lines in OpenGL apps

Happens only with OpenGL (Vulkan/D3D is fine) since around the June driver.

System information: https://www.dropbox.com/s/ntl0pgmzfigkjgt/asylum-pc.nfo?dl=0

Simple test code: https://www.dropbox.com/s/83s85i9m30efs7z/51_ShaderBasedLineAA.zip?dl=0
More samples: https://github.com/asylum2010/Asylum_Tutorials

intebug2.jpgintel630bug.pngintelbug3.jpg

 

 

 

Labels (2)
Tags (3)
0 Kudos
4 Replies
Highlighted
Moderator
575 Views

Hello @Asylum 

From the report attached I see you have driver 27.20.100.8336.

This issue is very similar to one that should be resolved with Beta driver 27.20.100.8425, please test by installing this driver and let us know the results.

If the issue persists, please provide more details particularly "how to reproduce it". You could fill out this form and attach it.

Best Regards,

Ronald M.

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
545 Views

Hello Asylum,


Were you able to review the recommendations provided? 

If you need any further assistance, please let us know. We will be glad to assist you.


Wanner G.

Intel Customer Support Technician


0 Kudos
Highlighted
Beginner
540 Views

Hi,

sorry for the late reply (I use the integrated card for debug purposes only).
I can confirm, that ArchiCAD and most of my samples work fine with the above mentioned beta driver.

intelfixed1.jpg

I would say that this issue can be closed.

For further issues (if necessary), I'm going to open distinct threads (e.g.: glMultiDrawElementsIndirectCount is nullptr).

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
534 Views

Hello Asylum,


Thank you for the update. We are glad to know that the issue was resolved.


We will close this thread. If you need any further assistance with other issues or inquiries, please post a new question. We will be glad to help you.


Wanner G.

Intel Customer Support Technician


0 Kudos