Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner

CS webrtc Version 4.0.1 ffmpeg libfdk_aac ERROR (NO AUDIO)

Hi Chunbo H.

We are running MCU version 4.0.1 in mixed mode conference  and rtmp/rtsp publish to wowza 

While Recording Starts the ffmpeg libfdk_aac getting crash and no audio in rtmp/rtsp publish and no audio in recording 

in streaming agent log we get pipeline broken  please find the below log in audio agent

2018-07-19 01:26:24.530  - INFO: ErizoJS - pid: 6002
2018-07-19 01:26:24.532  - INFO: ErizoJS - Connecting to rabbitMQ server...
2018-07-19 01:26:24.544  - INFO: AmqpClient - Connecting to rabbitMQ server OK, hostPort: { host: '172.31.8.133', port: 5672 }
2018-07-19 01:26:24.562  - INFO: ErizoJS - audio-fd0f4f8be224f1c2a7a1@172.31.6.8_1 as rpc server ready
2018-07-19 01:26:24.565  - INFO: ErizoJS - audio-fd0f4f8be224f1c2a7a1@172.31.6.8_1 as monitor ready
[libfdk_aac @ 0x28cd240] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x28cd940] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x2edb060] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x28b50c0] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x28c9a40] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x25e6860] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x25b7a60] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x26605e0] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x25946e0] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x265bb40] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x2594b60] 2 frames left in the queue on closing
[libfdk_aac @ 0x265bfe0] 2 frames left in the queue on closing
Tags (2)
0 Kudos
3 Replies
Highlighted

We cannot reproduce this

We cannot reproduce this issue with 4.0.1, could you provide more info? how did you know ffmpeg libfdk_aac getting crashed, what's your testing scenario configuration and how MCU is deployed?

0 Kudos
Highlighted
Beginner

Hi Qiujiao,  

Hi Qiujiao,  

we have deployed MCU-4.0.1 (Cluster) 3 mcu instance and 1 wowza instance in aws Centos 7.3

Instance1- Rabbitmq,cluster-manager,mongodb,nuve-app,portal

instance2- video-agent,audio-agent,recording-agent,streaming-agent,session-agent,sip-agent,sip-portal,management-console

instance3- Webrtc-agent (auto-scaling)

instance4- Wowza Media server.

The webrtc audio and video goes fine without any issues. and the mix stream publish to wowza when start recording following issues we face.

1. when start recording the rtmp audio has disappeared, if we restart streaming-agent the audio will comes back.

2. The entire audio is missing in recording.

i checked the audio agent logs and i find the errors.( [libfdk_aac @ 0x28cd240] 2 frames left in the queue on closing), in streaming agent log i can find error like pipeline broken (video delivered good with out any issues in both webrtc and rtmp)

Please help to resolve the issue    

0 Kudos
Highlighted

Hi, Kiran, when you say

Hi, Kiran, when you say recording,  what stream do you use for recording? and what's the audio codec you set for recording? what's the origin audio codec for your recorded stream? we have a bug for one user subscribe one stream multiple times with different audio codec, not sure whether you are trying the same scenario, we will fix this bug in the future release

0 Kudos