Intel® DevCloud
Help for those needing help starting or connecting to the Intel® DevCloud
1213 Discussions

DL Workbench link not visible

tsukadah
Novice
441 Views

Hello,
I clicked the generated Start Application button. but, the link to DL Workbench is not displayed and the session terminated.  How can I see the link to DL Workbench?

0 Kudos
1 Solution
tsukadah
Novice
273 Views

Hi Jesus,

Thank you for your support.
I have verified that the issue has been resolved.

Regards,
Tsukadah

View solution in original post

8 Replies
JesusE_Intel
Moderator
407 Views

Hi tsukadah,


Thanks for reaching out. I just tested starting DL Workbench from the notebook below and did not run into any issues.

https://notebooks.edge.devcloud.intel.com/hub/login?next=/lab/tree/Reference-samples/iot-devcloud/dl...


Could you please try again? If it continues to fail, you may need to reset your DL Workbench session workspace. Please note that this will permanently removes all your saved models, projects, and datasets. If you don't want to try this, please share your user id and we can take a look from our side.


To reset DL Workbench session workspace, scroll down to the bottom of the Jupyter notebook and run the cells under the Reset DL Workbench Session section.


Regards,

Jesus


tsukadah
Novice
383 Views

Hi Jesus,

Thank you for reply. I tried again. However, the situation did not change.
And I've also tried resetting. However, the situation did not change.
Could you please investigate? My account is tsukadah@fsi.co.jp.

JesusE_Intel
Moderator
356 Views

Hi tsukadah,


Thank you for trying to reset the DL Workbench session.

Let me reach out to the development team to take a closer look.


Regards,

Jesus


tsukadah
Novice
343 Views

Hi Jesus,

Thank you for looking into this.

Regards,
tsukadah

tsukadah
Novice
316 Views

Hi Jesus,


I am waiting for this issue to be resolved.

Do you have any information to add to resolve this issue?
I submitted the wrong User ID. The correct user ID is u171784.

JesusE_Intel
Moderator
297 Views

Hi tsukadah,


We did a DL Workbench reset in the backend and confirm that your DL Workbench was able to launch. Could you please try from your side and let me know if the issue is resolved?


Regards,

Jesus


tsukadah
Novice
274 Views

Hi Jesus,

Thank you for your support.
I have verified that the issue has been resolved.

Regards,
Tsukadah

JesusE_Intel
Moderator
262 Views

Great! If you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored.


Reply