Intel® Distribution of OpenVINO™ Toolkit
Community support and discussions about the Intel® Distribution of OpenVINO™ toolkit, OpenCV, and all things computer vision-related on Intel® platforms.

Missing xml file after demo build

esteev
Beginner
212 Views

Even if I run the -h command for any build, it shows missing XML error.

[ ERROR ] Error loading XML file: C:\Users\Suryank\Documents\Intel\OpenVINO\omz_demos_build\intel64\Release\plugins.xml:1:0: File was not found

 

This persists even if I provide path for input files and model.xml

0 Kudos
3 Replies
Vladimir_Dudnik
Employee
197 Views

Hello,

seems something is wrong with your OpenVINO installation. The file plugins.xml should be located at "C:\Program Files (x86)\IntelSWTools\openvino_2021.1.110\deployment_tools\inference_engine\bin\intel64\Release\plugins.xml" 

It is part of OpenVINO binary package and not the result of Open Model Zoo demo build.

Regards,
  Vladimir

IntelSupport
Community Manager
184 Views

Hi Esteev,

 

Thanks for reaching out.

When we tried out from our end, it worked without these errors. Can you please try to run the demo_security_barrier_camera.bat demo? Did you get the same error?

If so, the issue might due to incomplete OpenVINO installation and you will need to reinstall and make sure to follow all the installation steps carefully.

 

Regards,

Aznie


IntelSupport
Community Manager
157 Views

Hi Esteev,


This thread will no longer be monitored since we have provided a solution. If you need any additional information from Intel, please submit a new question.


Regards,

Aznie


Reply