Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
zhentian__Wei
Beginner
79 Views

The problem of openvino when GPU is used

Hi,

The error information:
 

[root@localhost Debug]# ./object_detection_sample -i /home/infopro/1.jpg -m /opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.xml --bbox_name detector/bbox/ave_pred -d GPU
[ INFO ] InferenceEngine:
    API version ............ 1.2
    Build .................. 13911
Parsing input parameters
[ INFO ] Loading plugin

    API version ............ 1.2
    Build .................. cldnn/GEN_GPU_clDNN_ci-main_cldnn-main-03988_artifacts.zip
    Description ....... clDNNPlugin
[ INFO ] Loading network files:
    /opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.xml
    /opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.bin
[ INFO ] num_classes guessed: 2
[ INFO ] Preparing input blobs
[ INFO ] Batch size is 1
[ INFO ] Preparing output blobs
[ INFO ] Loading model to the plugin
Abort was called at 65 line in file:
/home/jenkins/workspace/administration/build_neo_driver/neo/runtime/compiler_interface/compiler_interface.inl
已放弃(吐核)

 

the cpu information:

[infopro@localhost ~]$ cat /proc/cpuinfo
processor    : 0
vendor_id    : GenuineIntel
cpu family    : 6
model        : 158
model name    : Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz
stepping    : 10
microcode    : 0x84
cpu MHz        : 800.121
cache size    : 9216 KB
physical id    : 0
siblings    : 6
core id        : 0
cpu cores    : 6
apicid        : 0
initial apicid    : 0
fpu        : yes
fpu_exception    : yes
cpuid level    : 22
wp        : yes


cent os kernel:

Linux localhost.localdomain 4.14.20 #1 SMP Sat Oct 13 16:39:06 CST 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

How to solve this problem? thanks..

 

0 Kudos
2 Replies
nikos1
Valued Contributor I
79 Views

Could you please also post the output of

clinfo

 

Monique_J_Intel
Employee
79 Views

Hi Wei,

I noticed you are using kernel 4.14 Have you installed the NEO driver?

Kind Regards,

Monique Jones

Reply