Intel® FPGA University Program
University Program Material, Education Boards, and Laboratory Exercises
1175 Discussions

there is a problem with the demo"sd_card_audio"

Altera_Forum
Honored Contributor II
1,600 Views

hi, 

when i do the demo "DE2_SD_Card_Audio" ,i fellow the steps like below,my quartus version is 6.1 

Running the Design 

------------------ 

1) Launch the Quartus II 6.1 software. 

2) Open the DE2_SD_Card_Audio.qpf project located in the <install path>\DE2_SD_Card_Audio folder. (File menu -> Open Project) 

3) Open the Programmer window. (Tools menu -> Programmer) 

4) The DE2_SD_Card_Audio.pof programming file should be listed. 

Check the 'Program/Configure' box and set up the ASP programming hardware connection via the 'Hardware Setup' button. 

5) Press 'Start' to start programming. The design should now be programmed. 

6) Launch the Nios II IDE. 

7) Switch the workspace to the <install path>\DE2_SD_Card_Audio folder. 

8) Build the project. (Project menu -> Build All) 

9) Run the project on the board. (Run menu) 

there is a problem when i do the setp 8). the nios II ide said  

make -s all  

make: *** No rule to make target `C:/DE2/DE2_SD_Card_Audio/system_0.ptf', needed by `C:/DE2/DE2_demonstrations/DE2_SD_Card_Audio/hello_led_0_syslib/Debug/system_description/../obj/generated_app.mk-t'. Stop. 

Build completed in 1.156 seconds
0 Kudos
6 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

help me~~~~~~~~

0 Kudos
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

There seems to be a discrepancy between the two paths "C:/DE2/DE2_SD_Card_Audio/" and "C:/DE2/DE2_demonstrations/DE2_SD_Card_Audio" 

Did you move the folder after installation?
0 Kudos
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

no&#65292;I never moved the folder&#12290;the project directory is "C:/DE2/DE2_demonstrations/DE2_SD_Card_Audio"&#12290; 

and there is no folder at "C:/DE2/DE2_SD_Card_Audio/"&#12290;
0 Kudos
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

Thank you, you're a genius&#12290;According to your tip&#65292;My problem has been solved&#12290;

0 Kudos
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

 

--- Quote Start ---  

There seems to be a discrepancy between the two paths "C:/DE2/DE2_SD_Card_Audio/" and "C:/DE2/DE2_demonstrations/DE2_SD_Card_Audio" 

Did you move the folder after installation? 

--- Quote End ---  

 

Thank you, you're a genius&#12290;According to your tip&#65292;My problem has been solved&#12290;
0 Kudos
Altera_Forum
Honored Contributor II
378 Views

Hey Tom1984, 

 

I am having the same problem, as you mentioned in your first post, can you please guide me in fixing it. Appreciate it.
0 Kudos
Reply