Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
156 Views

openCL hangs when running aocl diagnose as well as programming the device using aoc

Hi,

I currently have multiple devices installed on my PC.  This includes an nVidia Titan RTX, Xilinx Alveo U250, Intel CPU OpenCL, and a Terasic DE10-Pro-SX.  While everything else programs correctly and thus can run programs, the DE10-Pro-SX is having problems.  Each time I run aocl diagnose, it hangs when it queries the board.  I have been successful in flashing and accessing the board via Quartus, so I know the board is good.  I had similar experiences with a DE10-Pro-GX in the same environment. I am  running on Ubuntu 18.04 with 19.1.  Anybody have any ideas?

 

Thanks,

QG

0 Kudos
2 Replies
Highlighted
140 Views

Here is the output of lspci -v:

0b:00.0 Processing accelerators: Altera Corporation Device 5170 (rev 01) (prog-if 01)
Subsystem: Altera Corporation Device 5170
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 110, NUMA node 0
Memory at 20ff4240000 (64-bit, prefetchable) [size=512]
Memory at 20ff4200000 (64-bit, prefetchable) [size=256K]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [50] MSI: Enable- Count=1/4 Maskable+ 64bit+
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [148] Virtual Channel
Capabilities: [188] #19
Capabilities: [b80] Vendor Specific Information: ID=1172 Rev=0 Len=05c <?>
Kernel driver in use: aclpci_de10_pro
Kernel modules: altera_cvp, aclpci_de10_pro_drv

 

0 Kudos
Highlighted
110 Views

Hi ,

Please let us know what is the output observed when you are running aocl install command.

Thanks and Regards

Anil


0 Kudos