Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
1,708 Views

Intel SCS 6.0 no service displayed

After succesful installation of intel SCS service on windows server 2003 I installed SCS consol on client PC to conect to the server.

After I connect to the server with intel SCS service running, I couldn't find any instances of the Service displayed in the Services node of the Console.

So I am not able to enable the service to listen to "Hello" messages.

Please help to resolve this issue. Maybe I missed something during the installation.

3 Replies
Adolfo_S_Intel2
Employee
65 Views

I would suggest checking the following link for SCS troubleshooting:

http://communities.intel.com/docs/DOC-1247 http://communities.intel.com/docs/DOC-1247

idata
Community Manager
65 Views

please confirm the full build number of SCS 6.0 since a hot fix was published about the time you posted your issue. Can you also give me info on how you setup your Data Base, I am assuming you used Microsoft SQL. I am also assuming you have labeled the server's FQDN as "provisionserver" and that your client can ping both IP and FQDN name of the server - if not check on port 9971(defualt) is open and available. firt thing you can do is turn off the firewall to make sure you can ping between server, console and finally that you have a vPro based platform on the network also available to provision.

idata
Community Manager
65 Views

It appears that the SCS service is failing to connect to the SQL DB. Please check the SQL credentials and the Windows event log for more information.

Reply