Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
854 Views

Trying to configure Remote configuration, almost there...

I have successfully provisioned a test machine (Dell OptiPlex 990, AMTv7.1) by entering the MEBX and choosing the option "Activate Network Access". I cannot seem to provision this machine with either acuconfig or the activator utility, without first manually choosing this option. Otherwise, I get errors in the logs regarding PKI certificates not being valid or connections to AMT not working.

I have a 2008R2 server with SCS 8.1 and a GoDaddy vPro cert installed. DNS is setup with provisionserver pointing to the IP of this server. The SOL driver and LMS service is installed on the target machine. The command line to configure (which works when the "Activate Network Access" option is selected in MEBX) is as follows:

C:\COnfigurator\acuconfig.exe /verbose ConfigViaRCSOnly scsserver.domain.net "Company Test Profile" /abortonfailure /adminpassword xxxxxxx

It seems that I am having trouble reopening the interface and entering setup mode? I thought the activator utility would help with this, but this also returns errors when run:

Step Into: CheckAMT

 

Connected to HECI driver, version: 7.1.70.1198

BIOS Version: A02

 

Intel AMT code versions:

 

Flash: 7.1.4

 

Netstack: 7.1.4

 

AMTApps: 7.1.4

 

AMT: 7.1.4

 

Sku: 24592

 

VendorID: 8086

 

Build Number: 1068

 

Recovery Version: 7.1.4

 

Recovery Build Num: 1068

 

Legacy Mode: False

 

Setup and Configuration:

 

In process

Provisioning TLS Mode:

 

PKI

 

Step Into: CSCSER::PerformSCSRemoteConfiguration

 

Step Into: CSCSER::SCSSetAMTIdentity

 

AMT version: 7.1 Step Into: StartConfiguration

BIOS Version: A02

 

Intel AMT code versions:

 

Flash: 7.1.4

 

Netstack: 7.1.4

 

AMTApps: 7.1.4

 

AMT: 7.1.4

 

Sku: 24592

 

VendorID: 8086

 

Build Number: 1068

 

Recovery Version: 7.1.4

 

Recovery Build Num: 1068

 

Legacy Mode: False

 

Setup and Configuration:

 

In process

Intel AMT Mode:

 

Non Legacy

Remote Configuration:

 

enabled

Provisioning TLS Mode:

 

PKI

RNG seed status:

 

exists

PT_STATUS_INVALID_PT_MODE: Command is not permitted in current operating mode.

 

Activate Intel AMT configuration:

 

failure

 

PT_STATUS_INVALID_PT_MODE: Command is not permitted in current operating mode.Step Into: StartConfiguration

 

Step out: StartConfiguration error 3

 

After StartConfiguration 3

 

Step Into: CheckPKIPPSPIDStatus

 

Connected to HECI driver, version: 7.1.70.1198

 

Step out: CheckPKIPPSPIDStatus error 0

 

Connect to : at port: 9971:Unable to connect to server! ()

 

Sending the hello message has failed!

 

Connect to : at port: 9971:Unable to connect to server! ()

 

Sending the hello message has failed!

 

<...
0 Kudos
0 Replies