Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
idata
Community Manager
1,207 Views

can't enable AMT on my laptop

I enable the AMT in BIOS (thinkpad t61p), and setup the AMT use DHCP (by Ctrl+P), the DHCP server is on my router, So in the router's webpage, I found a 192.168.1.2 is allocated as below:

========

INDEX MAC IP

1 00:1E:37:D2:FE:C1 192.168.1.2

========

But I can't access http://192.168.1.2:16992/ or https://192.168.1.2:16993/

In windows xp, the ethernet is a static IP 192.168.1.100, and The AMT startup Icon still report "AMT : Disable"

=======================

 

Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) 82566MM Gigabit Network Connection

 

Physical Address. . . . . . . . . : 00-1E-37-D2-FE-C1

 

Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No

 

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.100

 

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

 

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

 

==================================

all driver installed, meinfowin.exe dump as

=================================

 

Intel(R) MEInfo Win Version: 2.5.0.1034

 

 

BIOS Version: 7LETB7WW (2.17 )

 

 

Intel(R) AMT code versions:

 

Flash: 2.6.3

 

Netstack: 2.6.3

 

Apps: 2.6.3

 

Intel(R) AMT: 2.6.3

 

Sku: 12

 

VendorID: 8086

 

Build Number: 1032

 

Recovery Version: 2.6.3

 

Recovery Build Num: 1032

 

Legacy Mode: False

 

 

Link status: Link up

 

Cryptography fuse: Enabled

 

Flash protection: Enabled

 

Last reset reason: Power up

 

Setup and Configuration: Not started

 

BIOS Mode: Post Boot

 

Dedicated Mac Address: 00-1e-37-d3-fe-c1

 

Host Mac Address: 00-1e-37-d2-fe-c1

 

FWU Override Counter: Always

 

FWU Override Qualifier: Restricted

 

FW on Flash Desc Override: Disable

 

Kedron Driver Version: Not Available

 

Kedron HW Version: Not Available

 

UNS Version: 2.6.8.1025

 

LMS Version: 2.6.11.1025

 

HECI Version: 2.6.30.1014

 

==============================

How to ENABLE the AMT and access config web(16992) ?

0 Kudos
1 Reply
idata
Community Manager
60 Views

Hello,

According to the meinfowin output you posted, your AMT device has not been provisioned yet. You must provision the device before you are able to access the web interface, or any of its other features.

"Setup and Configuration: Not started"

Trevor Sullivan

Systems Engineer

Reply