Programmable Devices
CPLDs, FPGAs, SoC FPGAs, Configuration, and Transceivers
Announcements
All support for Intel NUC 7 - 13 systems has transitioned to ASUS. Read latest update.
20548 Discussions

Some issue with "ASMI IP parallel ip"

open01
New Contributor I
486 Views

Hi ,

I am currently trying to use PCI-E to transfer data(8byte/once) and write the data to EPCQ through ASMI(page write), but unexpected phenomena appeared in the result, as shown in Fig.

Here is the data I transferred:

open01_0-1625196817491.png

And when I use SignalTap to check the input waveform of "ASMI IP", the status is all good, as shown in Fig(The beginning data matches the data I transmitted, in order A1h, A2h, A3h, A4h, A5h, A6h, A7h, A8h): 

擷取.PNG

 

But when I checked the data from EPCQ, I found that the data was wrong.

open01_1-1625197359567.png

 

So why does SignalTap look good, but the result is wrong?

Does anyone have some ideas to share with me?

 

Thanks for your answers.

 

 

 

0 Kudos
1 Solution
open01
New Contributor I
439 Views

Hi, 

 

Thanks for your response.

Finally I know where the problem is.....

 

Because when I use page write, I have to pay attention to the relevant regulations of start address as shown in user guide,

open01_0-1625807349946.png

 

Thanks again for your assistance.

 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
YuanLi_S_Intel
Employee
447 Views

Hi,


Can you try to remove the sector before writing into it? Also, you might need to have some delay after executing write operation.


Regards,

Bruce


0 Kudos
open01
New Contributor I
440 Views

Hi, 

 

Thanks for your response.

Finally I know where the problem is.....

 

Because when I use page write, I have to pay attention to the relevant regulations of start address as shown in user guide,

open01_0-1625807349946.png

 

Thanks again for your assistance.

 

0 Kudos
Reply