Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Muhammad_A_1
Beginner
64 Views

Ajax callback not fired when testing on mobile device.

Jump to solution

Hello I am trying to test the application in debug mode but the ajax callback is not fired in any case.

The apk version works fine - even in the emulator it works fine. But in the debug mode, nothing happens. I am even getting response from the server in the debug mode, but the callback is never fired.

I have updated the "debuggable" preference to "True" - there is no problem there.

Where else do you think the problem is how it can be fixed.

Project is attached for you to see and try yourself. (Update: Removed the project files)

Please reply,

Thanks

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution
Muhammad_A_1
Beginner
64 Views

Hello all,

It has already been answered on this forum, find the reason and solution here: https://software.intel.com/pt-br/comment/1864823?language=fr

View solution in original post

3 Replies
Tawab_G_
Beginner
64 Views

I have the same problem ( only for Android + Windows mobile phones )
It works on iOS for some reason, but on android/windows phone it just does nothing (it crashes at XMLHttpRequest)

Help would be appreciated! 

Muhammad_A_1
Beginner
65 Views

Hello all,

It has already been answered on this forum, find the reason and solution here: https://software.intel.com/pt-br/comment/1864823?language=fr

View solution in original post

Pamela_H_Intel
Moderator
64 Views

Thanks Muhammad.

Reply