Analyzers
Support for Analyzers (Intel VTune™ Profiler, Intel Advisor, Intel Inspector)
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
4680 Discussions

Locks and Wait failed after few minutes

Alon_A_
Beginner
164 Views

Hi,

I'm trying to run Locks and Wait feature in order to get an analysis for my application.

This experience raised a problem, few minutes after the test had ran and the Vtune had started analyze my app,

I got the following error:

"Analysis is completed successfully.
Failed to finalize the result."

My application runs on Blade HS21 with 16 X Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz CPU processors, MemTotal:     12272888 kB

The bin file is compiled by gcc.

The OS details are:

linux 5.8

Kernel: 2.6.18-308.11.1.el5 #1 SMP Tue Jul 10 08:48:43 EDT 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

I appriciate your advice

Thanks 

Alon

0 Kudos
3 Replies
Peter_W_Intel
Employee
165 Views

Was your application built with "-g" to generate debug info?

What is Amplifier XE version you used?

Alon_A_
Beginner
165 Views

Yes, debug level -g

Vtune_amplifier_xe_2013 - Update2 Build 253325

Peter_W_Intel
Employee
165 Views

Thanks for your update. Is it possible that we can verify it in command line?

$ amplxe-cl -collect locksandwaits -r /tmp/r001lw -- your-app (write permission issue?)

If you still get error, what are outputs?

Is there any problem if you upgrade to latest Update 11?

Reply