Embedded Connectivity
Intel network controllers, Firmware and drivers.
Announcements
The Intel sign-in experience is changing in February to support enhanced security controls. If you sign in, click here for more information.
674 Discussions

i225v --> showing blank screen if PXE-boot is enabled.

athan
Beginner
171 Views

Dear Sir,

We have issue with on-board i225v , showing blank screen longer time if enabled PXE-boot:

SOP:
Enable PXE-boot --> POST complete --> blank screen stays ~25seconds (because PXE boot is enabled) --> initiated PXE-boot is normally afterwards.

How to control or avoid this blank screen display appears?
You may look attached video, timing seconds from 23 to 49 are shows blank screen!

You may provide solution or latest driver/firmware for i225v.

FYI:

Our MB sped:

https://www.ieiworld.com/en/product/model.php?II=874

 

and  we have noticed this in your web:

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000057261/ethernet-products/gigabit-etherne...

 

Where can download firmware NVM 1.45 and LAN driver 1.0.1.4 for i225v?


Thanks,
Thangarasu_FAE.

0 Kudos
2 Replies
Jaime_Lizarme
Moderator
140 Views

Hello @athan ,

 

Thank you for contacting Intel Embedded Community.

We sent an email to the address associated with this account with information that may help you.

 

Best regards,

Jaime L.

athan
Beginner
98 Views

Hi Jaime,

I'm received your email but not with solution.

I'm not familiar of creating IPS ticket and I have asking other teams members for help but would take longer.

 

I would like to above mentioned problems is known issue? or bug? 

Then, what would be a root cause?

 

Thanks,

Thangarasu.

Reply