FPGA Intellectual Property
PCI Express*, Networking and Connectivity, Memory Interfaces, DSP IP, and Video IP
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
5748 Discussions

problems with Functional simulation of ip in modelsim se

Altera_Forum
Honored Contributor I
766 Views

hello everyone, 

know i have a problems with Functional simulation in modelsim se, my project have an ip core, when i generated its vhd files and do functional simulation,should i generate its netlist files? when i compiled files,it did not happened any errors, but the output of ip is "U" with red in simulation,why? i added all lib,but it did not output
0 Kudos
2 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
55 Views

 

--- Quote Start ---  

hello everyone, 

know i have a problems with Functional simulation in modelsim se, my project have an ip core, when i generated its vhd files and do functional simulation,should i generate its netlist files? when i compiled files,it did not happened any errors, but the output of ip is "U" with red in simulation,why? i added all lib,but it did not output 

--- Quote End ---  

 

 

Hi, 

 

which Quartus Version and IP do you use ? 

 

Kind regards 

 

GPK
Altera_Forum
Honored Contributor I
55 Views

hi,i used quartus 9.0 and triple speed ethernet ip, in mac withe pcs and pma(alt2gxb),today i find it has tow library stratixii_hssi and stratix_hssi which i had not loaded in ip generated files in testbench,so i think maybe it is problem.i used stratixii gx pcie kit,thankyou

Reply