FPGA, SoC, And CPLD Boards And Kits
FPGA Evaluation and Development Kits
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
5203 Discussions

[Modelsim AE]Fail to access fiftyfivenm_ver

JW1121
Novice
1,086 Views

Hi,

 

An error would be found and here is my step.

  1. Run simulation with Modelsim ASE,no errors found.
  2. Migrating from Modelsim ASE to Modelsim AE,run simulation.
  3. The error message is listed.

** Error (suppressible): (vsim-19) Failed to access library 'fiftyfivenm_ver' at "fiftyfivenm_ver".

# No such file or directory. (errno = ENOENT)

 

Please let me know how to resolve this error.

 

Regards,

Jamie

0 Kudos
2 Replies
CalvinJoaz_P_Intel
491 Views
Hi Jamie, To simulate designs with instantiated behavioral or timing primitives, ModelSim requires the libraries are referenced in the "modelsim.ini". Kindly check the previous thread with similar issue below. https://forums.intel.com/s/question/0D50P00003yyR0pSAE/error-about-library-path-of-simulation-wavefo... Thank you.
JW1121
Novice
490 Views

Hi Calvin,

I just compare modelsim.ini between AE and ASE version there are many differences,including fiftynm_ver can't be found in AE version.

But it is very strange that MAX10 device simulation is not workable in ModelSim AE version.

Please let us know the reason,thank you.

 

Regards,

Jamie

 

 

 

 

Reply