Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
234 Views

barematel debug DS5 USBblaster always running debug script

the same makefile, different u-boot-spl.axf.objdump $(SPL): $(SOCEDS_ROOT)/examples/hardware/DE1_SoC_GHRD/software/spl_bsp/uboot-socfpga/spl/u-boot-spl

 $(CP) $< $@

 $(OD) -d $@ > $@.objdumpQQ图片20190720122927.png

 

0 Kudos
7 Replies
Highlighted
6 Views

Hi,

 

I apologize, I did not get your question. Are you asking that the debug-cv.ds keep on running all the time?

0 Kudos
Highlighted
Beginner
6 Views

yes,can't connected device. I think the problem is u-boot-spl.axf

 

0 Kudos
Highlighted
6 Views

Hi,

 

You may want to check the USB-blaster is connected properly.

 

Also, did you manually run the debug-cv.ds script?

 

Regards.

0 Kudos
Highlighted
Beginner
6 Views

https://www.intel.cn/content/www/cn/zh/programmable/support/support-resources/design-guidance/bare-m... How I can creat my project using given script? I can’t open the links on this page. It always jumps to intel forums,but it is empty. 发送自 Windows 10 版邮件<https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986>应用
0 Kudos
Highlighted
6 Views

Hi,

 

I apologize that the link is not available.

 

For bare metal guide please refer here:

https://www.intel.com/content/dam/www/programmable/us/en/pdfs/literature/ug/ug_bm.pdf

 

Examples for hello world are available. If the same problem still occurs, let me know.

0 Kudos
Highlighted
6 Views

Hi,

 

Did you run into any problems running the bare metal guide above?

 

If yes, can you share the screenshot of the problem?

0 Kudos
Highlighted
6 Views

Hi,

 

May I know if you are still having issues?

0 Kudos