Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
BM2
Novice
2,832 Views

Intel dGPU: wrong colors on videos in Chrome

Hello,

I have noticed that when you hover above a HTML5 video (so e.g. video controls are overlayed), the colors of the video change significantly.

The contrast increases by a huge margin.

User parradox has made a video of this: https://www.youtube.com/watch?v=1-iHe16gEN4 videos changing colors - YouTube He has helped us to tell about it here:

Please take a look at it as the color accuracy is not given like this.

Thanks!

Category

Questions

Answers (N/A if not applicable)

Description

Provide a detailed description of the issue

see above

Please place an X to the right of the option showing how often you see this issue using specific steps. (Ex: 'Every few times a game is started it flickers.' <- This would be "Often")<p> 

Always (100%): X

Often (51-99%):

Sporadic (20-50%):

Very Sporadic (<20%):

Hardware (HW)

Brand and Model of the system.

Dell Inspiron 7577

Hybrid or switchable graphics system?

 

ie Does it have AMD or NV graphics too?

Switchable, with NV GTX1060 Max-Q

Make and model of any Displays that are used to see ...

Tags (1)
5 Replies
idata
Community Manager
136 Views

 

Hello lolametro,

 

 

Thank you for contacting us regarding the contrast issue (changing colors) that you have been experiencing, it will be more than a pleasure to assist you with guidance on this matter.

 

We really appreciate the information provided by you; it is extremely helpful to the Team in charge of the investigation regarding this issue, we will send your report right away.

 

In this case we actually need you to post your issue and your notes (as well) on the original thread:

 

/thread/119093 https://communities.intel.com/thread/119093

 

The thread above is currently under investigation by higher management and our team of engineers, all the relevant information about the outcome will be released there.

 

We expect to provide a resolution as soon as possible, since the case is handled by another team, I strongly recommend you to keep on monitoring the original thread.

 

Thank you for your patience.

 

Best regards,

 

Diego S.
BM2
Novice
136 Views

Hello,

thanks for your answer. I have also posted the post on the other thread.

Thanks in advance!

CInte1
Beginner
136 Views

Same problem. Just found out. Using an Optimus laptop with the latest (..73) Intel driver. Happens in Chrome and Opera; doesn't happen in Edge. Happens only with hardware acceleration enabled and when setting Chrome/Opera to use the dGPU through the Nvidia Control Panel.

idata
Community Manager
136 Views

Hello communities_intel_account1111,

 

Thank you for contacting us reading the issue that you have been experiencing, it will be more than a pleasure to provide you with guidance on this matter.

 

I n this case, as shared before we actually need you to post your issue and your notes (as well) on the original thread:

 

https://communities.intel.com/thread/119093 https://communities.intel.com/thread/119093

 

All the relevant information about the outcome will be released there.

 

We expect to provide a resolution as soon as possible in the original thread, please monitor it.

 

Thank you for your patience.

 

Best regards,

 

Diego S.

 

idata
Community Manager
136 Views

Hello lolametro and communities_intel_account1111,

 

Thank you for your patience.

 

As quick update of your issue, there is a new thread that is under revision that was created for the specific issue that you are experiencing, all the relevant information will be posted on the new thread, so you can either disregard the old one or monitor both of them.

 

I strongly recommend you to post the issue and your information here:

 

/thread/120068 https://communities.intel.com/thread/120068

 

 

I hope this helps.

 

Best Regards,

 

Diego S.

 

Reply