Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
liu__zhiqi
Beginner
135 Views

object_detection_sample and model person-detection-retail-0001, -box ave_pred

Jump to solution

 

I have an issue running object_detect_sample with the following command 

./object_detection_sample -i /home/user/people.jpg -m <INSTALL_DIR>/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.xml --bbox_name detector/bbox/ave_pred -d CPU

 

the issue is here, the bbox layer can't be detected. 

  DataPtr bbox_pred_reshapeInPort = ((ICNNNetwork&)network).getData(FLAGS_bbox_name.c_str());
        if (bbox_pred_reshapeInPort == nullptr) {
            throw std::logic_error(std::string("Can't find output layer named ") + FLAGS_bbox_name);
        }   

 

 

 

0 Kudos
1 Solution
Monique_J_Intel
Employee
135 Views

Hi Zhiqi,

What version of OpenVINO are you using? I highly recommend that you upgrade to the latest version if you haven't done so.  I ran this command:

/opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/inference_engine/samples/build/intel64/Release/object_detection_sample -i people.jpeg -m /opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.xml --bbox_name detector/bbox/ave_pred

and was able to run the sample successfully and also fyi you don't have to specify the device flag with CPU as that is the default target device.

Kind Regards,

Monique Jones

View solution in original post

2 Replies
Monique_J_Intel
Employee
136 Views

Hi Zhiqi,

What version of OpenVINO are you using? I highly recommend that you upgrade to the latest version if you haven't done so.  I ran this command:

/opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/inference_engine/samples/build/intel64/Release/object_detection_sample -i people.jpeg -m /opt/intel/computer_vision_sdk/deployment_tools/intel_models/person-detection-retail-0001/FP32/person-detection-retail-0001.xml --bbox_name detector/bbox/ave_pred

and was able to run the sample successfully and also fyi you don't have to specify the device flag with CPU as that is the default target device.

Kind Regards,

Monique Jones

View solution in original post

liu__zhiqi
Beginner
135 Views

I upgraded to R3, and this issue is gone. Thank you.

Reply