Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dandpr
Beginner
201 Views

Licenses not appearing in AMPP list

We have recently moved our license server to a new IT system, generated new licenses etc. However we are not getting our licenses issued. Using same version of Quartus 14.1 and license server as our old network to make rule out problems.

Under the "Licensed AMPP / Megacore" window this is blank, our licenses do not appear.  The correct port and server name are in the "license setup" box - if I put in the wrong port I get a continuous searching message.

When I run the command lmul lmstat -a- c- port@server I get a correct response of the licenses being served (as shown in the youtube debug for video examples)

I'm looking for any help as to why Quratus can't see the license but the debug tools can ? 

 

 

 

0 Kudos
5 Replies
AR_A_Intel
Employee
191 Views

Hello

 

Welcome to INTEL forum. To narrow down this issue. Can you provide your

1)full lmul lmstat -a- c- port@server file

2) Error message screen shot(if any)

3) Quartus version use

4) Machine OS information

5) License.dat file

 

And for privacy, you can also reply/attach your file in private message.


dandpr
Beginner
181 Views

Ok Thanks.

 

I have all the information gathered into a document, but I can't see how to send you a private message ? Can you send me one and I will reply ?

 

Thanks.

Tags (1)
AR_A_Intel
Employee
174 Views

Done reply in private message.


AR_A_Intel
Employee
146 Views

We reply you in a private message.


AR_A_Intel
Employee
122 Views

Continue support in private message mail. This thread will be transitioned to community support. If you have a new question, feel free to open a new thread to get the support from Intel experts. Otherwise, the community users will continue to help you on this thread. Thank you


Reply