Intel® FPGA University Program
University Program Material, Education Boards, and Laboratory Exercises
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.

SOPC Erro upon Generate

Altera_Forum
Honored Contributor II
1,018 Views

Good day. 

I am trying to "re-create" a sample/demonstration project from University Program called D5M_Video_In using DE-2 DevKit. 

The sample uses the SOPC version 9.1 but i am using the later version, 11.1. 

I did not have a problem determining the components. I just followed the settings of the components' parameters. 

I completed the components with the proper parameters in no time. 

However, the errors presented itself when I clicked on the "Generate" button. 

There are three components that produced errors. 

 

First, video_decoder_0 which says: 

https://www.alteraforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=6847
0 Kudos
3 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor II
60 Views

Second component: 

video_clipper_0 

 

https://www.alteraforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=6848  

 

I tried editing the .vhd file but doesn't work. I think it re-generates the file and writes the same thing.
Altera_Forum
Honored Contributor II
60 Views

Third Component : video_dma_controller_0 

 

same thing happened when i edited the .vhd file. 

 

https://www.alteraforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=6849  

 

 

I'd really appreciate if someone can help me. thanks 

 

BR 

Glenn
Altera_Forum
Honored Contributor II
60 Views

er, help...?

Reply