Intel® Quartus® Prime Software
Intel® Quartus® Prime Design Software, Design Entry, Synthesis, Simulation, Verification, Timing Analysis, System Design (Platform Designer, formerly Qsys)
Announcements
Intel Support hours are Monday-Fridays, 8am-5pm PST, except Holidays. Thanks to our community members who provide support during our down time or before we get to your questions. We appreciate you!

Need Forum Guidance? Click here
Search our FPGA Knowledge Articles here.
15050 Discussions

Error (12077): Node instance "Mult0" instantiated with unknown parameter "LPM_WIDTHR"

Altera_Forum
Honored Contributor I
1,474 Views

I am using version 13.1 of Quartus II and this error keeps coming up. There is no where in my code that I can find this node instance or parameter. I did a bit of research to see if other people had similar problems and found this link: 

 

https://www.altera.com/support/support-resources/knowledge-base/solutions/fb237236.html 

 

It seems similar but every time I try to do something similar it still doesn't work for me.
0 Kudos
3 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
103 Views

Are you using some IP generated from a newer version Quartus? 

They often change IP blocks between versions so they are no backwards compatible.
Altera_Forum
Honored Contributor I
103 Views

I a using an IP, I never checked what version it was using. That could be the problem. 

Thanks
Altera_Forum
Honored Contributor I
103 Views

I checked today and the IP core works perfectly on Quartus II version 15. I was trying to do it on version 13.1. 

 

So thank you, you were correct about my problem.
Reply