Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ARuki
Beginner
933 Views

Failed to install MEi using sccm on Windows 10 clients

Hi,

I have troble to install MEi driver and software using SCCM to Windows 10 clients.

From CMD all goes fine, but using sccm is problem.

LOG file:

2017:05:17 11:58:39:691: Effective command line: "C:\WINDOWS\ccmcache\1m\SetupME.exe" -s -report c:\amt.txt

2017:05:17 11:58:39:714: >>> Log start

2017:05:17 11:58:39:721: Mutex with given name doesn't exist. Creating new one.

2017:05:17 11:58:39:730: Obtained mutex succesfully.

2017:05:17 11:58:39:736: Single-instance mutex has been obtained

2017:05:17 11:58:39:743: Core version: 2.6.0

2017:05:17 11:58:39:750: Setup version: 2.3.9.0

2017:05:17 11:58:39:758: Command line: "C:\WINDOWS\ccmcache\1m\SetupME.exe" -s -report c:\amt.txt

2017:05:17 11:58:39:766: OS data: 10-0-1-0 64-bit

2017:05:17 11:58:39:774: System up time: 434 sec

2017:05:17 11:58:39:779: Reboot pending: No

2017:05:17 11:58:39:786: Current UI language: 0409

2017:05:17 11:58:39:794: Language folder: C:\WINDOWS\TEMP\IIFA0A7.tmp

2017:05:17 11:58:40:672: Loading language 0000

2017:05:17 11:58:40:677: E Language load error [2]

Why itš try to load incorect language?

0 Kudos
1 Reply
MichaelA_Intel
Moderator
66 Views

Rukicc-LV

Thanks for posting this issue. Please note that you will need to go back to your OEM for the issue with this driver as these packages come straight from your vendor. If this is found to be an issue with us, they will work with us directly to resolve.

Reply