Processors
Intel® Processors, Tools, and Utilities
14504 Discussions

XTU opens splash and closes

theking2
Beginner
1,330 Views

Fresh install of XTU

On opening it shows the splash, and than closes.

Had to disable Hyper-V and Virtualization to get it running in the first place

i7-7700k here

0 Kudos
5 Replies
Jean_Intel
Employee
1,278 Views

Hello @theking2

 

Thank you for posting on the Intel️® communities. 

 

In order to have a better understanding of your issue, please provide me with the following:

  • Did the Intel® XTU use to work before?
  • Was there any major hardware or software change before the issue started?
  • Is there any error message?

 

Best regards,

Jean O. 

Intel Customer Support Technician


0 Kudos
theking2
Beginner
1,136 Views

it did work before on this computer but for a past OS

There were no changes

There is no error message

0 Kudos
Jean_Intel
Employee
1,224 Views

Hello @theking2

 

I hope you are doing fine

 

Were you able to check the previous post?

Let us know if you still need assistance.

 

Best regards,

Jean O. 

Intel Customer Support Technician


0 Kudos
Jean_Intel
Employee
1,195 Views

Hello @theking2

 

We hope you are doing fine.

 

We have not heard back from you. So we will close this thread, if you need any additional information, please submit a new question as this thread will no longer be monitored

 

Best regards.

Jean O. 

Intel Customer Support Technician.


0 Kudos
theking2
Beginner
1,133 Views

 tried again a fresh installation and now an error message is displayed:

Unable to start  because the drivers are not running.

 

What I tried:

Remove XTU, reboot, ReinstallXTU, reboot,

0 Kudos
Reply