Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Altera_Forum
Honored Contributor I
1,650 Views

Modelsim fails (vlog-2726) failed to access library..!

Hello! I'm attempt to simulate my quartus Prime 17 project.. 

 

Project is simply 2 blocks for frame coding/decoding (already well simulated..) plus a Transceiver PHY block.. (no controller, I use PHY in a fixed mode, no reconfiguration needed) 

 

Quartus performs all Analysis & Sint fine! All IPs are generated correctly, with vhdl simulation options checked 

 

But, when I start automatically Modelsim Altera simulation tool, it fails attempting to execute vlog command in tcl file, reporting (vlog-2726) Config alt_sld_fab_alt_sld_fab_170_gtjio5q_cfg failed to access library 'name lib' 

 

All these lib files and directories exists! I havent' any problems generating files for simulation from Qsys/Transceiver component.. 

 

I cannot solve this issue, that stops my simulation test bench... 

 

Have you never find similar issues?  

 

Thanks!
0 Kudos
2 Replies
Altera_Forum
Honored Contributor I
211 Views

Hi, 

 

Try simulating sample project. To debug  

http://www.alterawiki.com/wiki/cyclone_v_transceiver_phy_basic_design_examples 

 

Best Regards, 

Anand Raj Shankar 

(This message was posted on behalf of Intel Corporation)
Altera_Forum
Honored Contributor I
211 Views

thanks for tip! I found the problem, due to my wrong strategy creating new project! I make a copy of an QSYS IP, but this is not correct. All IPs must be Re-generated starting from QSYS entry! ... Now Modelsim works fine!

Reply