Server Products
Data Center Products including boards, integrated systems, Intel® Xeon® Processors, RAID Storage; and Intel® Xeon® Processors
Announcements
This community is designed for sharing of public information. Please do not share Intel or third-party confidential information here.
4434 Discussions

M10JNP2SB and xeon 2276g

Dmitriy_Y
Novice
802 Views


I'm trying to build a system on M10JNP2SB + xeon 2276g. But it won't start. there is no image on the monitor. I am a tray to use the display port / vga port. without changes. There is no beep for an error. (monitor and cable are tested and working) I cannot access to ipmi coz all users disabled on new system  by default.   The BIOS reset jumper does not affect the situation. Also, the BIOS programming jumper does not trigger video on the monitor

Here I checked that the given processor is supported by this motherboard.

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/197377/intel-server-board-m10jnp2sb/compatible....

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/197377/intel-server-board-m10jnp2sb.html

What could be my mistake?

 

 

0 Kudos
7 Replies
JoseH_Intel
Moderator
763 Views

Hello Dmitriy_Y,


Thank you for joining the community


There are supposed to be 2 Display Ports on the back of this board. One below the VGA and a 2nd one right next to this one. Could you check both display ports? You can check an image from here: https://www.intel.com/content/dam/support/us/en/documents/server-products/server-boards/m10jnp2sb-us...


Regards


Jose A.

Intel Customer Support Technician

For firmware updates and troubleshooting tips, visit:

https://intel.com/support/serverbios


Dmitriy_Y
Novice
761 Views

Hello JoseH

I have tried starting the system with each of the video output ports. And I switched ports after power on, I did it on all ports.

 

p.s ipmi got from dhcp-server ip setting and answers me on https and icmp

 

Regards

Dmitriy_Y
Novice
750 Views

i change memory from M393A2G40EB2 to M391A2K43BB1 and get video and more. but when i tray to use M391A2K43BB1 + M393A2G40EB2  system not started again

JoseH_Intel
Moderator
742 Views

Hello Dmitriy_Y,


The reason is because the M393A2G40EB2 memory does not show up as validated for this system. M391A2K43BB1 however does. You can check all validated RAM models here: Tested Memory List for Intel® Server Board M10JNP Family


Regards


Jose A.

Intel Customer Support Technician

For firmware updates and troubleshooting tips, visit:

https://intel.com/support/serverbios


Dmitriy_Y
Novice
736 Views

Hello  Jose A.

It's just a tested memory. This is not a complete set of memory that will work. The same xeon 2276g is also not among the tested ones, but I would be very surprised if the board worked with 2286g, 2244g and did not work with 2276g. And this is exactly what is written in the config  guide for this board, paragraph 1.1.1
https://www.intel.com/content/dam/support/us/en/documents/server-products/server-boards/m10jnp2sb-co...

 

but anyway tnx 

 

regards

Dmitiry 

JoseH_Intel
Moderator
726 Views

Hello Dmitriy_Y,

 

The same happens with the tested memory list shown in Appendix A https://www.intel.com/content/dam/support/us/en/documents/server-products/server-boards/m10jnp2sb-co...

Using other than the ones listed is like a lottery. If you don't have further issues or questions we will proceed to mark this thread as closed. For any other concerns just go ahead and submit a new topic.

 

Jose A.

Intel Customer Support Technician

For firmware updates and troubleshooting tips, visit:

https://intel.com/support/serverbios

 

mmogas
Novice
526 Views

Hi:

You are using DDR4 RDIMM ECC module and this mainboard only accepts DDR4 UDIMM ECC.

Best regards

Reply