Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Beginner
148 Views

S2600BPB(R) Beep Led Problem

Hi All,

 

i'm configuring the S2600BPBR Board and we have some

problem. Below the configuration:

 

 - S2600BPBR Board

 - N°2 Processor Intel Xeon 4110 Octa core (8 Core) 2,10 GHz 

 - N°2 Memory MTA36ASF4G72PZ-2G6J1 - 32GB RDIMM (on CPU 1 Slot A1 and CPU 2 Slot A1)

 - StandBy Power by BackUp Power Control Connector:

  a) GND on Pin 4

  b) 5V_STDBY on Pin 7

 - HDD connected by SAS Interface

 

We still working for a custom product and we are not using

the Intel Backplane.

When we supply the system, the Amber Led Blink and the LSB

Led stay fixed on the state 1010.

 

Can someone help?

 

I attached the video that show the malfunction.

 

Br, Paolo

 

0 Kudos
7 Replies
Highlighted
Moderator
3 Views

Hello PMari9,

 

We have not tested the Intel® Server Board S2600BPBR with third-party backplanes.

 

Can you please provide us the model of your back plane? An also the model of the chassis that you are using?

Also, please provide us a copy of the Sysinfo of your server board.

 

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000023940/server-products/server-boards.htm...

 

Best regards,

Sergio S.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

For firmware updates and troubleshooting tips, visit :https://intel.com/support/serverbios

0 Kudos
Highlighted
Beginner
3 Views

SchematichDiagram.JPGDear Sergio,

 

like explaned, we are not using an Intel Backplane. We are developing a custom design.

We already work on the S2600TP and we supply the standby power by connector Backup Power

and everything work well.

I post to you the schematich diagram of the board connection, so you can understand better

the connection with board S2600BP.

At now, even by powering the card, as requested by the datasheet, the system freezes

during startup and the amber led beeps flash. It appears that the system is not running the

boot.

In the Schematic Diagram, the 12V is not supplye at now, for security

reason. We are using only the 5V on Backup Power Connector.

 

Can you supply as the minimal connection diagram of the board, so we can understand

if there is something wrong in the minimal connection diagram.

 

Br PMari.

0 Kudos
Highlighted
Moderator
3 Views

Hello PMari9,

 

Can you please let us know the specific part of the board that you the connection diagram?

 

Best regards,

Sergio S.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

For firmware updates and troubleshooting tips, visit :https://intel.com/support/serverbios

 

 

0 Kudos
Highlighted
Moderator
3 Views

Hello PMari9,

 

I am following your question and would like to know if you need further help.

 

Best regards,

Sergio S.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

For firmware updates and troubleshooting tips, visit :https://intel.com/support/serverbios

 

0 Kudos
Highlighted
Moderator
3 Views

Hello PMari9,

 

I am following your question and we would like to know if need further assistance with your Intel® Server Board S2600BPBR.

 

Best regards,

Sergio S.

Intel Customer Support Technician

A Contingent Worker at Intel

For firmware updates and troubleshooting tips, visit :https://intel.com/support/serverbios

 

0 Kudos
Highlighted
Beginner
3 Views

Dear SergioS,

 

sorry if i answer so late. We found the solution at the problem.

Thank you for your help!

0 Kudos
Highlighted
Moderator
3 Views

Hello PMari9,

 

We are glad to hear that you were able to solve your problem. We are going to close this thread.

 

Best regards,

Sergio S.

Intel Customer Support Technician

For firmware updates and troubleshooting tips, visit :https://intel.com/support/serverbios

 

0 Kudos