Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Marcos_N_
Beginner
322 Views

ERROR ITMS-90046: InvalidCode Signing Entitlements

Hi everyone.

After i build and load mi ipa vy the Application loader, this error is running... i changed a lot of things on my project page... but still no running... anyone knows what is happening?

ERROR ITMS-90046: "Invalid Code Signing Entitlements. Your application bundle's signature contains code signing entitlements that are not supported on iOS. Specifically, value '*' for key 'com.apple.developer.associated-domains' in 'Payload/sihri.app/sihr

Tags (2)
0 Kudos
11 Replies
PaulF_IntelCorp
Employee
322 Views

I suspect this has something to do with one of your plugins. Perhaps the plugin requires some configuration?
 

Olga_V_
Beginner
322 Views

I have the same problem. I've removed all the plugins just for a test, build the project without plugins, uploaded the build on itunesconnect and got the same error

PaulF_IntelCorp
Employee
322 Views

Olga and Marcos -- see this forum post, I believe it is the reason for the errors you are seeing > https://software.intel.com/en-us/forums/intel-xdk/topic/667780?page=1#comment-1879278 <

Marcos_N_
Beginner
322 Views

Hi Paul and Olga!

I would like to say that it runs to me... but no..    I downloaded the Xcode 8 Beta and the Application Loader 3.5 (921).

bellow is the message that appears to me...

Captura de Tela 2016-09-02 às 11.15.35_0.png

PaulF_IntelCorp
Employee
322 Views

Marcos -- I think the problem is that you cannot use a wildcard provisioning ID with your app, probably because you (or your plugins) are using some Apple Dev features that require a non-wildcard App ID.

Marcos_N_
Beginner
322 Views

Perhaps this is the way Paul... i still looking for the fix

PaulF_IntelCorp
Employee
322 Views

Marcos -- Marcelo, in this post > https://software.intel.com/en-us/forums/intel-xdk/topic/672333#comment-1883486 <, is having the same problem. Please check to see if your mobile certificates are correct. Also, confirm that you are using the latest version of Xcode to submit your app.

Marcos_N_
Beginner
322 Views

Paul. it`s finally done! Olga sent me a message with the way that she fixed the problem.. I made a new provisioning file and now its running wellCaptura de Tela 2016-09-09 às 20.09.48.png

PaulF_IntelCorp
Employee
322 Views

Great news, Marcos. Thanks for the feedback. :)

Marcos_N_
Beginner
322 Views

I thanks for all you helps and attention Paul. You`re allays wanting help us. Thank you again. To you 2 Olga!!!
 

Phil_P___Pete_
New Contributor I
322 Views

For anyone else stumbling across this problem.  Here's the solution.

First, just regenerating the provisioning profile does nothing. There are other things to do first. The problem is actually a setting in your app ID.

  1. Login into your apple developer account
  2. Choose certificates and provisioning
  3. Click on App ID
  4. Click on the edit button for that App ID
  5. Turn off Associated Domains
  6. Save

Making this change will invalidate your existing provisioning profiles so click over to Provisioning Profiles and you'll see the little icon showing they're now invalid.  You can just delete those and generate new ones. Download the new profiles and rebuild your app.

Problem solved.

Reply