Wireless
Participate in insightful discussions regarding issues related to Intel® Wireless Adapters and technologies
Announcements
All support for Intel NUC 7 - 13 systems has transitioned to ASUS. Read latest update.
7312 Discussions

Device PCI\VEN_14C3&DEV_4D75&SUBSYS_A63F144D&REV_01\4&3bacac2&0&00E0 had a problem starting.

MightyBeast
Beginner
1,228 Views

So i am trying to get my Cellular network back on my Samsung galaxy book but when looking at the event book in the Intel 5G SOlutions 5000 I keep getting the following

 

Device PCI\VEN_14C3&DEV_4D75&SUBSYS_A63F144D&REV_01\4&3bacac2&0&00E0 had a problem starting.

Driver Name: oem128.inf
Class Guid: {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: WwanNet(M80)
Lower Filters: WUDFRd
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

 

I have tried re-installing the driver multiple times and I keep getting the same thing

0 Kudos
4 Replies
DeividA_Intel
Moderator
1,201 Views

Hello MightyBeast,  


  

Thank you for posting on the Intel® communities. I am sorry to know that you are having issues with your computer.   


  

In order to better assist you, please provide the following:  


1. Is this the original adapter that came pre-installed on your computer or did you change/install the adapter to this one?   

2. Is this a laptop or desktop computer? 

3. What is the operating system installed as well as the version and built?

4. Do you have any issues with internet connection?

5. Can you provide more details about your issue?

6. What is the brand and model name of ypyr wireless adapter?

7. Do you have any errors at the device manager?


Regards,  

Deivid A.  

Intel Customer Support Technician  


0 Kudos
DeividA_Intel
Moderator
1,175 Views

Hello MightyBeast,  


  

Were you able to check the previous post and get the information requested? Please let me know if you need more assistance.   


  

Regards,  

Deivid A.  

Intel Customer Support Technician  


0 Kudos
DeividA_Intel
Moderator
1,159 Views

Hello MightyBeast,  


 

I was checking your thread and see that we have not heard back from you.  


I’m going to close your post, but if you need further assistance, please do not hesitate to create a new thread. 


 

Regards,  

Deivid A.  

Intel Customer Support Technician  


0 Kudos
Rydell
Beginner
1,021 Views

Hi

 

I have the same issue Mighty Beast

Exact as folowing incl tried as below.

 

I had that issue first time after a month and by re-install it it came back.

Driver Name: oem128.inf
Class Guid: {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: WwanNet(M80)
Lower Filters: WUDFRd
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

 

I have tried re-installing the driver multiple times and I keep getting the same thing

 

 

0 Kudos
Reply