Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
JSøre1
Beginner
2,105 Views

Using a AC 7260 I get an Invalid BT address string - and I don't find any bluetooth devices

Jump to solution

Using "btmsrvview" I get this:

You can probably guess what it say, but a quick translation from danish: "Ikke tilsluttet" means "Not connected". And "Ugyldig BT-adressestreng" means something like "Invalid BT address string"

The system is a Intel NUC D54250WYKH with a "Intel Dual Band Wireless-AC 7260 Plus Bluetooth" running Windows 8.1 (x64), and I have installed the latest drivers (https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=24681 WP-BT_17.1.1411.01_e164).

I have tried an other Bluetooth adapter (Level One MDU-0005USB) that works fine (using the generic bluetooth driver).

When I try to find bluetooth devices, it just searching "forever" but never finding anything.

All other drivers are up-to-date and I have flashed the latest firmware for the NUC.

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
ASouz7
Honored Contributor II
595 Views

Hello Juel,

Please clean uninstall from device manager all drivers related to the Intel® Dual Band Wireless-AC 7260, make sure all files are removed completely, then restart the process again beginning the installation by the Bluetooth drivers. Access this link for installation: https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&FamilyId=1783&ProductID=3714&ProdId=3714 Intel® Download Center - Let us know if this helped you.

View solution in original post

2 Replies
ASouz7
Honored Contributor II
596 Views

Hello Juel,

Please clean uninstall from device manager all drivers related to the Intel® Dual Band Wireless-AC 7260, make sure all files are removed completely, then restart the process again beginning the installation by the Bluetooth drivers. Access this link for installation: https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&FamilyId=1783&ProductID=3714&ProdId=3714 Intel® Download Center - Let us know if this helped you.

View solution in original post

JSøre1
Beginner
595 Views

Hi Aleki.

The above picture is not related to any error!

I'm afraid to say that I forgot to "RTFM" even tough it's only a large sheet of paper. After connecting the antenna everything works just fine...

In my embarrassment I'm prepared to take a public lashing (hope it's only going to be by tongue) at anytime. I'm sorry for any inconvenience I might have caused.

Best regards

Jacob

Reply